iCross picături oftalmice păreri forumuri. iCross, 8 ml picături oftalmice prospect, beneficii, compoziție

Părerea comentariilor despre iCross, 8 ml picaturi extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre remedii pentru sindromul de ochi uscat:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,44

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este iCross picături oftalmice și pentru ce se utilizează; Compoziție iCross picături oftalmice; Cum să utilizați iCross picături oftalmice; Reacții adverse posibile si contraindicatii iCross picături oftalmice.


icross picaturi oftalmice pareri forum compozitie si beneficii

Ce este iCross, 8 ml picaturi și pentru ce se utilizează


ICross este o solutie oftalmica lubrifianta folosita pentru a reduce disconfortul ocular in caz de iritatie, sindromul ochiului uscat si pentru protectia corneei.

Contine Acid hialuronic cross-linkat care asigura o hidratare intensa, produsul putand fi folosit si in timpul purtarii lentilelor de contact, asigurand lubrifierea oculara.

Este indicat si pentru protectia corneei ca substituent lacrimal. 

Soluțiile oftalmice cu acid hialurionic cross-linkat care are compozitia de 6 ori mai stabila decat cel obisnuit, oferă pacientilor o remanenta mai lunga pe suprafata ochiului, o lubrefiere mai intensa, o stabilitate crescuta si o vindecare mai accentuata a ranilor corneene.

Compoziție iCross, 8 ml picaturi


Sare sodica a acidului hialuronic cross-linkat 0.20%, EDTA sare bisodica, sorbat de potasiu, solutie tamponata pH 7.2 q.b la 100 ml

Mod de administrare iCross, 8 ml picaturi


1-2 picaturi in fiecare ochi odata sau de mai multe ori/zi dupa sfatul medicului. 

Produs compatibil cu lentilele de contact.


Reacții adverse și contraindicatii


Nu se cunosc la dozele recomandate.


MAI POTI CITI