IMMUNITY FORTE GLUKAN păreri forumuri. Immunity Forte Glukan prospect, beneficii, compoziție și prețuri

Părerea comentariilor despre Immunity Forte Glukan comptimate extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru întărirea sistemului imunitar la copii și adulți:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,67

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Immunity Forte Glukan și pentru ce se utilizează; Compoziție Immunity Forte Glukan; Cum să utilizați Immunity Forte Glukan; Reacții adverse posibile si contraindicatii Immunity Forte Glukan.

La momentul analizei opiniilor prețul unei cutii de Immunity Forte Glukan cu 30 capsule era de aproximativ 40 lei.
pareri immunity forte glukan forum suplimente bune pt imunitate

Ce este Immunity Forte Glukan și pentru ce se utilizează


Immunity Forte Glukan este un supliment alimentar care contine o combinatie de nutrienti - beta- glucan și arabinogalactan, seleniu, zinc, vitaminele D3, B6 si B12 – cu rol de stimulare a activitatii sistemului imunitar si de intarire a organismului.

Immunity Forte Glukan contine o combinatie optima de vitamine si minerale care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Zincul si seleniul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, Vitaminele B6 SI B12 contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

Beneficii

- Seleniul, zincul si Vitamina D3 contribuie la intarirea sistemului imunitar in fata racelii si a gripei

- Vitaminele B6 si B12 contribuie la reducerea oboselii

- arabinogalactan  este o fibra cu efect probiotic, de stimulare a dezvoltarii bacteriilor benefice de la nivelul intestinului, bacterii care contribuie la buna functionare a sistemului imunitar

- beta-glucan-ul, actioneaza ca un imuno-modulator – stimuleaza activitatea sistemului imunitar in lupta cu virusurile si bacteriile

- ajuta organismul sa lupte impotriva virusurilor ce au penetrat celulele

- scurteaza perioada de recuperare

Compoziție Immunity Forte Glukan


Beta-glucan, drojdie de bere imbogatita cu seleniu, arabinogalactan, oxid de zinc, clorhidrat de iridoxina, vitamina B6, vitamina D3, vitamina B12.

Mod de administrare Immunity Forte Glukan


Copii peste 12 ani si adulti: o capsula pe zi.

Reacții adverse și contraindicatii Immunity Forte Glukan


Sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului; sarcina si alaptare-doar la recomandarea consultantuluinde specialitate.


MAI POTI CITI