Infant UNO Prunișor Lax păreri forumuri. Sirop Infant UNO Prunișor Lax prospect, beneficii, compoziţie şi mod administrare.

Părerea comentariilor despre Sirop Infant UNO Prunișor Lax Solacium extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente bune pentru tratamentul constipatţiei la sugari si copii fără efecte adverse:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,49

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Sirop Infant UNO Prunișor Lax și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Sirop Infant UNO Prunișor Lax; Compoziție Sirop Infant UNO Prunișor Lax; Cum să utilizați Sirop Infant UNO Prunișor Lax; Reacții adverse posibile si contraindicatii Sirop Infant UNO Prunișor Lax.


laxativ prunisor lax pt copii pareri forumuri

Ce este Sirop Infant UNO Prunișor Lax şi pentru ce se utilizează


Infant Uno Prunișor Lax primul sirop cu fibre prebiotice patentate pentru un tranzit intestinal optim.

Prunisor Lax este mai mult decat un sirop pentru constipatie, este un sirop care prin compoziția unica regleaza tranzitul intestinal pe termen lung si il ajuta pe micutul tau sa aiba o flora intestinala sanatoasa.

Combinatia optima de concentrat de suc de prune si fibre prebiotice patentate se găsește doar in siropul Prunisor Lax. In plus contine si lactuloza, recomandata de medicii specialisti pentru efectul laxativ direct.

Beneficii

Remediu recomandat pentru normalizarea tranzitului intestinal încetinit la copii și sugari (peste 6 luni).

Compoziție Sirop Infant UNO Prunișor Lax


👉 Lactuloză 1,33 g/ 5 ml , 
👉 Concentrat de suc de prune 0,90 g/ 5 ml, 
👉 Actilight 950P 1,00 g/ 5 ml, 
👉 Nutriose FM 0,33 g/ 5 ml, 
👉 Inulină 0,16 g/ 5 ml

Suplimentul nu conține gluten.

•  Concentratul de suc de prune este cunoscut încă din antichitate pentru efectul de normalizare a tranzitului intestinal. Prunele sunt bogate în vitamine (A, B, C) și minerale (potasiu, fier, calciu, magneziu, sodiu și mangan).

Nutriose® FM este un polimer de glucoză rezistent la degradare în intestinul subțire și care normalizează tranzitul intestinal; are și un important efect benefic asupra florei intestinale bacteriene. Fibrele sunt extrase din porumb.

Actilight® 950P sunt fibre alimentare din fructooligozaharide (FOZ) rezistente la degradare în stomac și în intestinul subțire, care mențin peristaltismul intestinal normal și un nivel normal de hidratare a bolului fecal. Acțiunea FOZ se datorează, de asemenea acțiunii lor bifidogenice demonstrată științific (stimulează dezvoltarea florei intestinale).

Inulina este un oligozaharid digerat doar în procent redus în intestin. Accelerează tranzitul în intestinul subțire, determină formarea unor materii fecale de consistență mai redusă și crește frecvența evacuării intestinului.

Lactuloza este un dizaharid pe care enzimele digestive umane nu îl hidrolizează și care, în consecință, nu este absorbit la nivelul intestinului subțire. Lactuloza contribuie la accelerarea tranzitului intestinal.


Mod de administrare Sirop Infant UNO Prunișor Lax


Sugari de la 6 luni la 1 an: 2,5 ml pe zi
Copii de la 1 an la 3 ani: 5 ml pe zi
Copii de la 3 ani la 6 ani: 7,5 ml pe zi
Copii peste 6 ani: 10 ml pe zi

Reacții adverse şi contraindicații Sirop Infant UNO Prunișor Lax


A se agita bine înainte de utilizare.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se consuma după data de expirare înscrisă pe ambalaj.
A nu se consuma de către persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.
Conține urme de lapte și produse lactate. A nu se consuma de către persoanele cu intoleranță la lactoză.


MAI POTI CITI