OROSTIM-HV Cantacuzino păreri forumuri, prospect, ce conține, beneficii, preţuri

Părerea comentariilor despre OROSTIM-HV Cantacuzino extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre OROSTIM-HV de vânzare online:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Orostim-HV Cantacuzino NU va putea fi cumpărat online, ci începând cu data de 2 decembrie 2020, doar la punctul de vânzare al Institutului Cantacuzino.

PREȚURI Orostim-HV Cantacuzino
♦ OROSTIM-HV 125 flacon cu 10 capsule: 25 lei
♦ OROSTIM-HV 125 flacon cu 30 capsule: 60 lei
♦ OROSTIM-HV 250 flacon cu 10 capsule: 30 lei
♦ OROSTIM-HV 250 flacon cu 30 capsule: 80 lei

Ce este OROSTIM-HV și pentru ce se utilizează

orostim hv cantacuzino de vanzare online


Ministerul Apărării Naționale (MApN) a anunțat că Orostim-HV este un supliment alimentar care conține în compoziție o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde.

Orzul verde susține sistemul imunitar. Datorita compoziției sale remarcabile, orzul verde este un puternic antiviral si lupta împotriva bacteriilor, microbilor si altor agenți patogeni care ataca organismul uman.

Medicamentele care conțin lizat bacterian sunt fabricate din celule bacteriene descompuse și sunt destinate pentru stimularea sistemului imunitar în scopul recunoașterii și combaterii infecțiilor. 

Aceste medicamente se administrează pe cale orală (sub formă de capsule, comprimate, granule / pulbere pentru prepararea unui amestec pentru administrare orală sau picături), dizolvate sub limbă (sub formă de comprimate), inhalate pe cale nazală (sub formă de lichid) sau administrate prin injecție intramusculară sau subcutanată.

Orostim-HV Cantacuzino are proprietăți imunostimulatoare antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

Orostim-HV Cantacuzino se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută. 

În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea suplimentului imunomodulator Orostim-HV Cantacuzino, urmând ca anul viitor Institutul Cantacuzino să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului.


MAI POTI CITI