SORIASIS cremă, 50g păreri forumuri. Soriasis cremă prospect, compoziție, beneficii și prețuri

Părerea comentariilor despre Soriasis cremă, 50g extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre remedii naturale pentru tratamentul psoriazis:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Opinii Neutre - 0,55

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Soriasis cremă și pentru ce se utilizează; Compoziție Soriasis cremă; Cum să utilizați Soriasis cremă; Reacții adverse posibile si contraindicații Soriasis cremă.

Soriasis cremă, 50g avea la momentul analizei prețul de aproximativ 65 lei

Ce este Soriasis cremă și pentru ce se utilizează


Soriasis cremă este un remediu inovator, ce combina proprietățile active a peste 21 de ingrediente-cheie, cu roluri analgezice, antiinflamatorii, de calmare a pielii, de regenerare si de accelerare a procesului de vindecare a leziunilor asociate psoriazisului.
soriasis crema pareri forum remedii psoriazis

Soriasis crema conține uleiuri esențiale si vitaminele E si B5, care susțin repararea, cicatrizarea si hidratarea pielii afectate.

Butyrospermum Parkii, Hippophae Rhamnoides si Aloe Barbadensis stimulează regenerarea celulelor pielii
Daucus Carota Sativa si Pogostemon Cablin accelerează procesul de vindecare al pielii prin stimularea formarii de noi celule.

Prunus Amygdalus Dulcis, Eucalyptus Globulus si Lavandula Angustifolia hrănește si hidratează pielea.

Soriasis cremă conține un complex de principii active indicate in remiterea rapida a simptomelor asociate psoriazisului, prin calmarea pielii iritate, uscate, deteriorate, pruriginoase si hidratarea corespunzătoare a acesteia.

Compoziție Soriasis cremă

Aqua, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Peg-40 Stearate, Sulfur, Panthenol, Sea Salt (Dead Sea Salt), Benzyl alcohol, Salicylic acid, Glycerin, Sorbic acid, Sorbitan Tristearate, Carbomer, Disodium EDTA.

Mod de administrare Soriasis cremă

Se aplica local, la nivelul zonelor afectate, de 2-3 ori pe zi sau de mai multe ori, daca este necesar.

Reacții adverse și contraindicatii Soriasis cremă

Ținând cont ca este un produs ce are la baza ingrediente naturale active, Soriasis crema poate fi utilizat pe o perioada nelimitata, fără a provoca reacții adverse.

Este bine tolerat si nu provoacă reacții adverse. Totuși, daca observați apariția unor efecte nedorite, opriți administrarea sa si solicitați sfatul medicului sau al farmacistului. 

Poate fi folosit de bărbați, femei si de copii in vârsta de peste 12 ani. 

Pentru copiii cu vârsta sub 12 ani. Soriasis crema este recomandat sa fie folosit sub supraveghere medicala.


MAI POTI CITI