BioSil capsule păreri forumuri. BioSil prospect, beneficii, compoziție, utilizare și contraindicații.

Părerea comentariilor despre BioSil, 60 capsule, Bio Minerals extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturale pentru sănătatea părului și a unghiilor:

1. Păreri Pozitive - 0,76
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este BioSil capsule și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați BioSil; Compoziție BioSil; Cum să utilizați BioSil; Reacții adverse posibile si contraindicații BioSil.

Ce este BioSil și pentru ce se utilizează


Colagenul este esențial pentru o piele frumoasa pentru sănătatea parului si a unghiilor si pentru a îmbunătăți flexibilitatea articulațiilor. 

pareri biosil capsule pentru sanatatea parului si unghiilor

Începând cu vârsta de 21 de ani colagenul începe sa se diminueze cu aproximativ 1 pe an. La varsta de 30 de ani apar primele efecte negative.

BioSil ajuta organismul sa genereze propriul sau colagen cu amprenta personala de ADN. 

Acidul ortosilicic stabilizat pe colina ch-OSA joaca un rol crucial in eliberarea de siliciu catre celulele corpului reprezentând sursa majora din acest microelement al 3 lea cel mai abundent din corpul uma.

S-a demonstrat ca ch-OSA influențează în bine aspectul parului si al unghiilor precum si gradul de hidratare si de elasticitate a pielii.

Compoziție BioSil


Ingrediente active per 2 capsule:

♦ Siliciu (ch-OSA: acid ortosilicic stabilizat pe colina) 10 mg.
♦ Vitamina C 60 mg.
♦ Colina (ch-OSA: acid ortosilicic stabilizat pe colina) 200 mg.

Excipienți:

Agent de incarcare: celuloza microcristalina, ch-OSA acid ortosilicic stabilizat pe colina (clorura de colina, cu 75 colina, apa purificata, siliciu), capsula: hidroxipropilmetilceluloza, vitamina C - acid ascorbic.

Mod de administrare BioSil


Câte 1 capsula de 2 ori pe zi cu un pahar mare de apa.

Reacții adverse și contraindicații BioSil


Nu s-au evidențiat la dozele recomandate.


MAI POTI CITI