DIETA Lygia Alexandrescu păreri forumuri dieta după mesele copioase. Exemple de MENIU pentru dietă.

Părerea comentariilor despre DIETA Lygia Alexandrescu regim rapid după Sărbători extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre diete rapide recomandate după mesele copioase:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,45

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este dieta Lygia Alexandrescu bună după mesele copioase și ce beneficii are


Dupa Sărbători, se simte nevoia revenirii la o dieta echilibrata si chiar redusa caloric, pentru a corecta efectul exceselor alimentare din aceasta perioadă. 

dieta rapida lygia alexandrescu pareri forum slabire

Pierderea unor kilograme inestetice, ameliorarea celulitei, eliminarea senzației de balonare si îmbunatățirea aspectului pielii sunt doar câteva beneficii pe care le aduce un program alimentar bogat in nutrienti si sărac in calorii goale de energie.

Dieta ușoară si variata ar trebui sa includă cantități importante de legume, fructe, cereale bogate in fibre, proteine ușoare, ideal vegetale, lactate si cantități moderate de grăsimi de foarte buna calitate.

O importanta cu totul aparte, mai ales după Sărbători, o prezintă cruditățile: fructele si legumele. 

Este cunoscut ca sunt recomandate spre consum zilnic 5 porții de crudități: câte o masa de legume proaspete la fiecare masa principala si doua porții de fructe la gustările dintre mese.

De asemenea, legumele consumate ca garnituri ar putea sa fie fierte pentru câteva minute in abur pentru a se conserva in mare măsură enzimele importante pentru digestie.

Exemple de meniu pentru dieta rapidă de Sărbători


Câteva variante de mic dejun de recuperare rapida după Sărbători ar putea fi: 

👉 germeni de ovăz fierți cu fructe proaspete, 
👉 musli cu piure de citrice
👉 salata de fructe proaspete.

Pentru prânz ar putea fi luate în seamă următoarele variante: 

👉 ciorba sau supa de legume cu germeni de grâu sau de ovăz, 
👉 salata de crudități cu semințe de dovleac si chefir, 
👉 piept curcan cu orez fiert cu salata de crudități, 
👉 tzatziki cu crudități, 
👉 avocado proaspăt cu salata verde și zeama de lămâie, 
👉 cartof copt in coaja, 
👉 legume înăbușite, 
👉 chefir

De reținut! Carnea roșie si carnea procesata se exclud din dieta rapidă de Sărbători (conțin multa sare, aditivi alimentari de sinteza si grăsimi saturate). 

Cărnurile se pot înlocui cu surse alternative de proteine: pui, curcan, peste sau leguminoase fasole uscata, linte, năut. 


MAI POTI CITI