DIFEEL Ulei de păr Cocos păreri forumuri. DIFEEL Ulei de păr beneficii, instrucțiuni mod de folosire

Părerea recenziilor despre DIFEEL Ulei de par Cocos extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cel mai bun ulei pentru creșterea părului, la ce e bun uleiul de păr, Difeel ulei de cocos pentru par pret, am folosit Difeel ulei pentru cresterea parului, Ulei de cocos pe par dupa spalare, Ulei de cocos farmacia la pret mic

1. Păreri Pozitive - 0,74
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,45


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este DIFEEL Ulei de păr Cocos și pentru ce se folosește


Cercetătorii sunt de părere ca uleiul de cocos este cel mai bun ulei de par. 

În spatele acestei păreri științifice se află un studiu care a examinat efectele uleiurilor de cocos, floarea-soarelui sau mineral asupra parului înainte sau după spălare. 

pareri forum difeel ulei de par cocos mod de utilizare


In cadrul studiului, specialiștii au măsurat cantitatea de proteine ​​pierdute de par după fiecare dintre aceste tratamente.

Uleiul de cocos penetrează parul, aducând un aport de proteine si contribuie la tratarea si hidratarea parului si a scalpului. 

Uleiul de cocos pentru par este bogat in carbohidrați, vitamine si minerale, hrănește firul de par in profunzime si este potrivit pentru tratamentele intense de hidratare.


DIFEEL Ulei de par Cocos, 75 ml este un ulei special pentru par cu rol de hrănire a firului de par, fortificându-l si ajutând la menținerea unui scalp sănătos.

Compoziție DIFEEL Ulei de păr Cocos


Uleiul de cocos pentru par este format in principal din acid lauric, un acid gras cu lant mediu. 

Datorita acestui acid, uleiul de cocos are o structura lunga si dreapta, făcându-l mai ușor de absorbit in profunzime de către par.

Mod de utilizare DIFEEL Ulei de păr Cocos


Se aplică numai pe vârfuri, mai ales pe lungimile mai uscate și începi întotdeauna doar cu o picătură sau două.

Cu cât îl aplici pe un păr mai ud, cu atât se diluează efectul și substanțele benefice din ulei; cu cât este părul mai uscat, cu atât mai puternic este efectul și concentrația sa.

DIFEEL Ulei de păr Cocos poate fi folosit si pentru a îmbogăți balsamul sau tratamentul de par amestecând câteva picături in acesta. 

Contraindicații DIFEEL Ulei de păr Cocos


Designul permite aplicarea ușoară si in siguranță a produsului. 

Nu conține petroleum, alcool, uleiuri minerale sau conservanți


MAI POTI CITI