ELMEX SENSITIVE Professional păreri forum pastă de dinți pentru dinți sensibili, prospect, beneficii, compoziție și utilizare

Părerea comentariilor despre Elmex Sensitive Professional extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre paste de dinți profesionale pentru dinți sensibili care se vând în farmacie:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este pasta de dinți Elmex Sensitive Professional și pentru ce se utilizează; Compoziție Elmex Sensitive Professional; Cum să utilizați Elmex Sensitive Professional; Reacții adverse posibile si contraindicații Elmex Sensitive Professional.

Ce este pasta de dinți Elmex Sensitive Professional și pentru ce se folosește


Pasta de dinți pentru dinți sensibili Elmex Sensitive Professional Sensitive Professional garantează savurarea băuturilor reci sau calde fără disconfort. Sensibilitatea dinților nu va mai fi o problemă.

pareri forum pasta de dinti elmex sensitive pentru dinti sensibili


Pasta de dinți desensibilizata, validata clinic, care calmează imediat durerile cauzate de dinți sensibili.

Pentru calmarea instantanee, aplicati cu degetul direct pe dintele sensibil si masați timp ușor timp de un minut, de doua ori pe zi.

BENEFICII

➤ întărește smalțul dentar
➤ protejează împotriva cariilor și a plăcii dentobacteriene
➤ îngrijește rădăcinile expuse ale dinților

Compoziție Elmex Sensitive Professional

Tehnologie PRO-ARGIN, utilizată și în cabinetele stomatologice pentru tratamentul sensibilității dentare.

Ingredient activ: 8% Arginină.

Mod de administrare Elmex Sensitive Professional


Se recomandă utilizarea pastei de cel puțin 2 x pe zi, dimineața și seara sau după fiecare masă.

Copii sub 12 ani nu vor aplica pasta de dinți cu degetul. Pentru o calmare de durata, aplicați pasta de dinți pe o periuța de dinți cu peri moi și periați dinții de două ori pe zi.

Copii cu vârsta de 6 ani sau mai mica: se utilizează o cantitate cât un bob de mazăre, sub supravegherea unui adult, pentru a minimiza înghițirea.


Reacții adverse și contraindicații


Nu s-au evidențiat la dozele recomandate.


MAI POTI CITI