ENZYME Complex Pro Nutrition păreri forumuri. ENZYME Complex prospect, beneficii, compoziție și mod de utilizare

Părerea comentariilor despre ENZYME Complex Pro Nutrition extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre cele mai bune enzime digestive naturale, cele mai bune enzime digestive forum:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,46

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este ENZYME Complex Pro Nutrition și pentru ce se utilizează


Suplimentele pe bază de enzime digestive sunt recomandate în numeroase situații, indiferent de vârstă sau sex. În cazul pacienților care suferă de anumite boli, precum pancreatită, fibroză chistică sau cancer de pancreas, este absolut necesar consumul de suplimente cu enzime.

enzyme complex pro nutrition pareri forum suplimente pt sportivi

De asemenea, suplimentele cu enzime digestive sunt recomandate și pentru persoanele cu o digestie lentă sau problematică.

Suplimentele cu enzime au numeroase beneficii și în cazul persoanelor sănătoase. Atunci când iei un supliment cu enzime digestive în timpul mesei, acestea acționează imediat asupra alimentelor. 

În acest mod, corpul economisește energia alocată descompunerii mâncării în particule mai mici. Ca un răspuns, corpul secretă mai multe enzime metabolice, pentru a oferi corpului mai multă energie pentru activitățile zilnice și sport.

De aceea, dacă planifici să faci mai multă mișcare sau să urmezi un antrenament mai solicitant, sunt recomandate suplimentele digestive cu enzime. 

Deoarece corpul tău nu își consumă energia în timpul digestiei, vei avea mai mult tonus pentru fitness, yoga, alergat sau mers la sală.

Compoziție ENZYME Complex


Compoziția capsulei: Maltodextrină (agent de încărcare), complex multienzimatic DigeZyme® (alfa-amilază, protează, lactază, lipază, celulază), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamin B12 (ciancobalamină). 

Compoziția flaconului: Apă, conservanți (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu), îndulcitor natural (extract din frunze de ştevie - Stevia rebaudiana, 97 % rebaudiozide A).

Amilaza - este enzima produsa de glandele salivare și de pancreas, ce transformă amidonul în maltoză și glucoză.

Proteaza sau enzimele proteolitice sunt secretate de pancreas și glandele din mucoasa tubului digestiv.

Lipaza este o enzimă secretată de pancreas care descompune trigliceridele în acizi grași.

Lactaza este enzima produsă de mucoasa intestinală care permite asimilarea lactozei.

Celulaza este o enzimă produsă de fungi sau bacterii care descompun celuloza și polizaharidele.

Mod de administrare ENZYME Complex


Luați un flacon pe zi, în timpul mesei. 

1. Înșurubați capacul pentru a elibera pulberea enzimatică. 

2. Se agită foarte bine flaconul timp de cel puțin 10 secunde. 

3. Deschideți capacul. 

4. Soluția orală, reconstituită, se poate bea imediat, așa cum este sau prin amestecarea cu puțină apă, după cum se dorește.


Reacții adverse și contraindicatii ENZYME Complex


Nu se cunosc la dozele recomandate.


MAI POTI CITI