IALOCLEAN DEFENSE păreri forumuri. Ialoclean Defense prospect, beneficii, compoziție, doza zilnică și contraindicații

Părerea comentariilor despre Ialoclean Defense plicuri extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru  tratamentul naturist al otitei, rinitei, sinuzitei, amigdalitei:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,64

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Ialoclean Defense și pentru ce se utilizează; Compoziție Ialoclean Defense; Cum să utilizați Ialoclean Defense; Reacții adverse posibile si contraindicatii Ialoclean Defense.


IALOCLEAN DEFENSE pareri forum beneficii

Ce este Ialoclean Defense și pentru ce se utilizează


IALOCLEAN DEFENSE este recomandat ca tratament adjuvant în infectii ale căilor respiratorii superioare, precum: otită, rinită, sinuzită, amigdalită, laringită, faringită.

IALOCLEAN DEFENSE contribuie la restabilirea florei microbiene fiziologice și la principalele mecanisme de apărare ale mucoasei prin susținerea funcționării normale a structurilor cheie cu rol de barieră, cum ar fi: mucusul și țesutul epitelial. 

Formula are atât un efect local la nivelul nazofaringelui, cât și un efect sistemic, contribuind la susținerea sistemului imunitar înnăscut și stimularea răspunsului imunitar dobândit, în plus nu afectează celelalte tulpini care alcătuiesc microbiomul uman.

Beneficii IALOCLEAN DEFENSE

Protejează organismul prin menținerea echilibrului florei microbiene de la nivelul mucoasei căilor respiratorii superioare (gură, nazofaringe) și prevenirea asediului agenților patogeni (bacterii, virusuri).

Are efecte atât locale, cât și sistemice prin susținerea sistemului imunitar, înnăscut și dobândit.

Împiedică saturarea cu agenți patogeni a mucusului, mucus care acționează ca o barieră fizică cu rol de hidratare și curățare a mucoasei.

Compoziție Ialoclean Defense per plic


Lactobacillus plantarum DSM 6595: 2х10⁹ UFC

Acid hialuronic (hialuronat de sodiu): 2 mg

Vitamina В6 (clorhidrat de piridoxină): 0,21 mg

Alte ingrediente: xilitol; amidon de porumb, aroma de frișcă (dextroză, carbonat de magneziu).

Studiile clinice arată că administrarea de Lactobacillus plantarum DSM 6595 reduce microorganismele patogene din cavitatea bucală asemănător cu clorhexidina, reducând astfel semnificativ riscul de infecție (Klarin și colab.,2018).

Vitamina B6 este o vitamină solubilă în apă esențială pentru întărirea sistemului imunitar. S-a constatat că deficitul de vitamină B6 duce la scăderea producției de anticorpi implicați în răspunsul imun la infecții (Qian și colab., 2017). 

Acidul hialuronic ajută la vindecarea și curățarea căilor respiratorii și are efecte antioxidante și antiinflamatorii în afecțiuni ale tractului respirator (începând de la nas și până la plămâni) 

Mod de administrare și doza zilnică de Ialoclean Defense


IALOCLEAN DEFENSE este o pulbere orodispersabilă care se dizolvă în gură. Doza recomandată este de 1 plic pe zi, preferabil seara, înainte de culcare. 

Este recomandat să nu consumați mâncare, băuturi sau orice altceva după ce ați administrat suplimentul.

Reacții adverse și contraindicații Ialoclean Defense


A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. 

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. 

Conține îndulcitor: un consum excesiv poate avea efecte laxative. 

MAI POTI CITI