IALOCLEAN spray pentru mucoasa orofaringiană păreri forumuri, prospect, beneficii, compoziție și mod utilizare

Părerea comentariilor despre IALOCLEAN spray pentru mucoasa orofaringiană extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru tratamentul infecțiilor orofaringiene:

1. Păreri Pozitive - 0,74
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,55

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este IALOCLEAN spray pentru mucoasa orofaringiană și pentru ce se utilizează


IALOCLEAN este o soluție sub formă de spray pe bază de acid hialuronic, care are un efect protector asupra mucoasei orofaringiene înroșite și infectate.

păreri IALOCLEAN spray pentru mucoasa orofaringianaAcidul hialuronic aderă de fapt la suprafața mucoasei și prin reținerea apei, care este fiziologic prezentă, formează o peliculă protectoare, calmând mucoasa iritată. 

Acțiunea lubrefiantă și emolientă permite ameliorarea tuturor acelor simptome asociate cu inflamația, cum ar fi dificultatea la înghițit, senzația de corp străin în gât, mâncărime sau uscăciune. În final, efectul protector permite menținerea integrității mucoasei ferind-o de agenții externi și patogenii dăunători.

BENEFICII IALOCLEAN spray pentru mucoasa orofaringiană

IALOCLEAN spray pentru mucoasa orofaringiană este indicat ca tratament adjuvant al bolilor căilor respiratorii, inclusiv: orofaringită, atât în etapele acute, cât și cronice; răgușeală și tuse de natură iritantă, post-virală sau din cauza elementelor poluante ale mediului; sindromul gripal sau răceală; după o intervenție chirurgicală O.R.L.; manifestări extra-esofagiene din cauza refluxului gastric, în căile respiratorii superioare (disfagie, faringită cronică, tuse persistentă). 

Compoziție IALOCLEAN spray pentru mucoasa orofaringiană


Acid hialuronic sare de sodiu, extract uscat de mușețel, benzoat de sodiu, glicerină, L-arginină, sorbat de potasiu, N-acetilcisteină, zaharinat de sodiu, aromă de mentă, acid citric, apă.

Mod de utilizare IALOCLEAN spray pentru mucoasa orofaringiană


Înainte de utilizarea produsului pentru prima dată, apăsați pompa pulverizatorului de câteva ori, pentru a obține o alimentare regulată. 

Alimentarea corectă a produsului se poate efectua numai dacă tubul sprayului este orizontal.

Se recomandă să utilizați personal dispozitivul.

Spălați-vă pe mâini înainte de a utiliza dispozitivul medical.

1. Rotiți tubul sprayului în poziție orizontală.

2. Introduceți capătul tubului sprayului în cavitatea bucală.

3. Apăsați pompa pulverizatorului, exercitând o presiune continuă până se epuizează sprayul dozat. Sticla sprayului trebuie menținută în poziție dreaptă în timpul utilizării. Apăsați din nou pentru a obține o pulverizare ulterioară.

4. Rotiți tubul sprayului în poziție verticală, după aplicare. 

Adulți: trei sau patru pulverizări, până la 5 ori pe zi.

Copii: două sau trei pulverizări, până la 4 ori pe zi.

IALOCLEAN spray pentru mucoasa orofaringiană se poate utiliza în orice moment al zilei. Totuși este recomandat să nu se consume alimente sau lichide cel puțin 10 minute după fiecare utilizare. 

Durata utilizării depinde de evoluția simptomelor; dacă este necesar se poate folosi spray-ul IALOCLEAN pentru mucoasa orofaringiană pe perioade îndelungate.

Reacții adverse și contraindicatii IALOCLEAN spray pentru mucoasa orofaringiană


Nu utilizați în caz de hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Sarcina și alăptarea

În asemenea situații, este recomandat să consultați medicul dumneavoastră

INTERACȚIUNI CU ALTE PRODUSE 

Interacțiunile cu alte produse nu sunt cunoscute, de aceea este recomandat să consultați medicul, înainte de a utiliza sprayul orofaringian IALOCLEAN în combinație cu alte dispozitive medicale sau medicamente pentru mucoasa faringiană. 

EFECTE NEDORITE

Utilizarea tuturor produselor pentru uz topic, în special pe durată îndelungată, poate provoca sensibilizare. Dacă aceasta apare, opriţi tratamentul şi consultaţi un medic pentru a începe o terapie adecvată. Dacă apar alte efecte nedorite, informați-vă medicul sau farmacistul.

ATENȚIE

Consultați medicul dvs. pentru utilizarea la copii sub vârsta de 2 ani. 


MAI POTI CITI