OŢET nefiltrat din cidru de mere cu miere ALEVIA păreri forumuri. beneficii, compoziţie şi mod de administrare

Părerea comentariilor despre OŢET nefiltrat din cidru de mere cu miere ALEVIA extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru slăbire şi energizare:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este OŢET nefiltrat din cidru de mere cu miere ALEVIA și pentru ce se utilizează; Compoziție OŢET nefiltrat din cidru de mere cu miere ALEVIA; Cum să utilizați OŢET nefiltrat din cidru de mere cu miere ALEVIA; Reacții adverse posibile si contraindicatii OŢET nefiltrat din cidru de mere cu miere ALEVIA.


otet de cidru de mere cu miere pareri forum slabire

Ce este OŢETUL nefiltrat din cidru de mere cu miere ALEVIA şi pentru ce se utilizează


Otetul ecologic din cidru de mere nefiltrat cu miere ajuta la controlul greutății. Acest tip de otet este obținut din mere prin fermentare, deosebindu-se prin faptul ca merele sunt organice, necontaminate de pesticide.

Produsul obtinut nu este filtrat, conține – Mama de otet care este formată natural in otet nepasteurizat de acetobacter. Mierea oferă oțetului din mere un gust plăcut, proprietăți antioxidante si de energizare.

Beneficii:

• Ajuta la un tranzit intestinal normal
• Ajuta la menținerea siluetei.

Compoziție capsule OŢET nefiltrat din cidru de mere cu miere ALEVIA


• Otet ecologic din cidru de Mere 66,90%.

• Miere de albine ecologica 18,25%.

a) Otetul este un produs obținut prin fermentatie, proces prin care zaharurile din alimente sunt descompuse de bacterii si drojdie. Acesta este considerat un tonic pentru organism si este utilizat ca si remediu naturist. 

Otetul din cidru de mere conține acid acetic, vitamine, săruri minerale si aminoacizi. Are puternic efect detoxifiant si dezinfectant, datorita acidului acetic Inhiba pofta de mâncare si induce senzația de sațietate, sprijinind digestia Produsele pe baza de otet din cidru de mere contribuie la normalizarea nivelului de zahar din sange.

b) Mierea este un aliment dulce, siropos, produs natural de catre albine. Aceasta este foarte bogata in antioxidanti si are proprietăți antiinflamatorii. Calmează tusea. Menține concentrația de colesterol in sange. Protejează celulele de deteriorarea oxidativa. Este o sursa de energie.

Mod de administrare capsule OŢET nefiltrat din cidru de mere cu miere ALEVIA


• Cate 1 lingura (15ml) zilnic.

• Poate fi consumat ca atare, diluat in apa sau in alte băuturi.


Reacții adverse şi contraindicații capsule OŢET nefiltrat din cidru de mere cu miere ALEVIA


Nu se cunosc la dozele recomandate


MAI POTI CITI