PretTEA Slim păreri forumuri. PretTEA Slim prospect, beneficii, compoziție ceaiuri Live & Slim și Sleep & Slim

Părerea comentariilor despre pachet de ceaiuri PretTEA Slim (Live & Slim și Sleep & Slim) extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente de slăbit ceaiuri delicioase și  naturale, cu efect de slăbire:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,48

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este PretTEA Slim și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați PretTEA Slim; Compoziție PretTEA Slim; Cum să utilizați PretTEA Slim Reacții adverse posibile si contraindicatii PretTEA Slim.


PretTEA Slim pareri forum ceai pentru slabire si detoxifiere

Ce este PretTEA Slim


PretTEA Slim este un duo de ceaiuri (Live & Slim și Sleep & Slim) care se consumă dimineața și seara și lucrează împreună pentru a oferi o acțiune sinergică de slăbire pentru 24 de ore.

Live&Slim TEA va avea grijă de silueta ta pe timp de zi și Sleep&Slim TEA va accelera procesul de slăbire pe timp de noapte.

Live&Slim TEA accelerează arderea grăsimilor și reduce balonarea, ajutându-te să te apropii de obiectivul tău cu doar o ceașcă de ceai pe zi.

Sleep&Slim este un ceai care se consumă seara și aliatul perfect în călătoria ta spre un corp de vis

Ceaiul Sleep&Slim îți va permite să-ți iei rămas bun de la poftele de seară - o luptă comună pentru cei care urmează o dietă

Sleep&Slim TEA te va ajuta să elimini stresul acumulat de-a lungul zilei și să te relaxezi datorită ingredientelor naturale de liniștire

Sleep&Slim va asigura un somn odihnitor și profund, care este esențial în timpul procesului de slăbire și poate fi factorul decisiv în modelarea siluetei

Compoziție PretTEA Slim


Live&Slim TEA: ceai Pu-erh (30%), lucernă (25%), rădăcină de brusture (20%), fenicul (15%), fructe de soc negru (10%). 

Sleep&Slim TEA: coajă de portocală (30%), mentă (25%), lemongrass (20%), melisa (20%), hamei (5%).

Mod de administrare PretTEA Slim


Consumați Live & Slim TEA dimineața, iar Sleep & Slim TEA seara, înainte de culcare. 

Pentru prepararea ceaiurilor SlimJOY nu utilizați niciodată apă fierbinte! 

Introduceți un plic de ceai într-o ceașcă, turnați apă la temperatura de circa 70-80 grade și așteptați 5 minute până la consumare.

Vă recomandăm să utilizați câte un plic pentru fiecare ceașcă de ceai.

Reacții adverse și contraindicatii PretTEA Slim


Nu s-au evidențiat la dozele recomandate.


MAI POTI CITI