TYROHELP SLOW păreri forumuri. Tyrohelp Slow prospect, beneficii, compoziție, utilizare și contraindicații.

Părerea comentariilor despre TyroHelp Slow extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pnon-hormonale dezvoltate pentru îngrijirea glandei tiroide hiperactive:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este TyroHelp Slow și pentru ce se utilizează; Compoziție TyroHelp Slow; Cum să utilizați TyroHelp Slow; Reacții adverse posibile si contraindicatii TyroHelp Slow.

Ce este TyroHelp Slow și pentru ce se utilizează

Thyrohelp Slow este un supliment alimentar a cărui compoziţie a fost special concepută pentru a contribui la funcționarea normală a glandei tiroide (Se) şi funcționarea normală a sistemului imunitar (Zn, Se, vitaminele B6, B12, C, D). 

tyrohelp slow forum pareri remedii hipertiroidism


Vitamina B6 contribuie la reglarea activității hormonale, iar Roinița menține echilibrul hormonal natural al organismului.

Beneficii

Remediul Thyrohelp Slow combină în mod optim 13 ingrediente active care contribuie sinergic la funcționarea normală a glandei tiroide și la reglarea activității hormonale. 

Compoziție TyroHelp Slow


Tartrat de L - carnitină 150 mg
Extract de Vineţică 50 mg
Extract de Roiniţă 50 mg
Extract de Lavandă 50 mg
Vitamina C 40 mg
Vitamina B3 8 mg
Zinc 5 mg
Vitamina B1 1,1 mg
Vitamina B6 0,7 mg
Vitamina B2 0,7 mg
Seleniu 27,5 μg
Vitamina D 10 μg
Vitamina B12 1,25  μg

Extractul de Vinețică previne legarea anticorpilor de glanda tiroidă (Auf’mkolk și colab., 1985), care stă la baza celei mai frecvente forme de hipertiroidism - boala Basedow-Graves.

Vitaminele B sunt esențiale pentru metabolismul energetic, iar deficitul sau carenta lor au fost observate în mai multe cazuri de hipertiroidism și tiroidită autoimună.

O serie de studii clinice au constatat că administrarea unui supliment cu vitamină D (colecalciferol) are efecte benefice asupra anticorpilor anti-tiroidieni și asupra nivelurilor de T4.

Mod de administrare TyroHelp Slow


1 capsulă pe zi.

Reacții adverse și contraindicații TyroHelp Slow


Contraindicații: copii mai mici de 6 ani, femeile însărcinate sau care alăptează, persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Avertizări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. 

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. 


MAI POTI CITI