URIMIL Forte Neuro plasturi păreri forumuri. Urimil Forte Neuro plasturi prospect, beneficii, compoziție și mod de utilizare.

Părerea comentariilor despre URIMIL Forte Neuro plasturi extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente analgezice și antiinflamatoare eficiente în tratarea rapidă a durerilor:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,64

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este URIMIL Neuro Plasturi și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați URIMIL Forte Neuro plasturi ; Compoziție URIMIL Forte Neuro plasturi ; Cum să utilizați URIMIL Forte Neuro plasturi ; Reacții adverse posibile si contraindicatii URIMIL Forte Neuro plasturi.

Ce este URIMIL Forte Neuro plasturi 


Este un produs pentru uz local care poate fi utilizat atât în afecțiuni acute, cât și în afecțiuni cronice care afectează nervii, mușchii, articulațiile și tendoanele.

urimil forte neuro plasturi pareri forumuri


Plasturii Urimil Forte Neuro sunt confecționați dintr-o țesătură cu o suprafață biocompatibilă, confortabilă și neiritantă, în care se regăsește o combinație de 5 ingrediente active cu efect sinergic:

Noii plasturi Urimil Forte Neuro pot fi folosiți singuri sau în asociere cu Urimil Gel, în acest caz, cele două produse se completează, își sporesc efectul și, astfel, puteți obține sinergie din acțiunea imediată a gelului și efectul de lungă durată al plasturilor.

Dimensiunea lor mare, de 8 x 14 cm, îi face potriviți pentru aplicarea pe zone mari ale corpului, cum ar fi mijlocul și spatele, iar dacă trebuie să tratați o zonă mai mică, plasturele se poate înjumătăți.

BENEFICII

1. contribuie la reducerea inflamației;

2. stimulează circulația sângelui și a proceselor de regenerare;

3. asigură un efect de încălzire și îmbunătățește confortul în zona afectată.

Compoziție Urimil Forte Neuro plasturi


5 ingrediente active cu efect sinergic

1) Uridina este o nucleotidă (un element constitutiv al acizilor nucleici precum ADN și ARN) care, atunci când este aplicată local, este absorbită prin piele și restabilește structura și funcția nervilor.

Uridina este implicată în sinteza ARN-ului, proteinelor și fosfolipidelor, care sunt esențiale pentru formarea membranelor celulare și a tecilor de mielină. Stimulează regenerarea celulelor nervoase și formarea de noi prelungiri nervoase. Studiile farmacologice arată că uridina accelerează și susține regenerarea neuromusculară și suprimă conducerea durerii la nivelul măduvei spinării.

2) Аrnica (Arnica montana) este o plantă asemănătoare cu Floarea Soarelui, care crește în principal în Siberia, Europa Centrală, Canada și America de Sud. Principalele ingrediente active din extractul de arnică sunt așa-numitele lactone sesquiterpene. Cea mai importantă dintre acestea este probabil Helenalin, care are un efect antiinflamator. Extractul de arnică aplicat local este utilizat pentru a trata artroza, artrita reumatoidă, pentru ameliorarea durerilor musculare și vindecarea vânătăilor și rănilor.

3) Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens) este o plantă perenă care se găsește doar în Africa de Sud și din acest motiv mai este numită și mușcata africană. Ingredientele sale active din extractul său au un puternic efect antiinflamator și analgezic, iar aplicarea sa locală duce la îmbunătățirea mobilității și a calității vieții la pacienții cu osteoartrita, artrită reumatoidă, tendinite și dureri de spate.

4) Мetilsulfonilmetanul (МSМ) este un compus organic cu sulf, o sursă naturală de sulf pentru organism. MSM are o capacitate ridicată de a trece prin membranele celulare și de a acţiona la nivelul diverselor celule și țesuturi. Aplicat pe piele, netezește și înmoaie pielea, redă energia şi stimulează circulația și metabolismul, accelerând vindecarea rănilor. Are efecte antioxidante și antiinflamatorii, jucând astfel un rol important pentru pacienții cu osteoartrită. MSM este eficient în durerile musculare după exerciții fizice și pentru prevenirea inflamațiilor locale cauzate de microtraume.

5) Мagneziu (Mg) acționează prin relaxarea mușchilor și ameliorarea durerii prin blocarea receptorilor NMDA. Când se aplică local, trece prin piele, cantitatea absorbită depinzând de concentrația preparatului folosit și de timpul de expunere. Este un co-factor în peste 300 de reacții enzimatice din organism și este important pentru contracția musculară și conducerea neuromusculară. Prin urmare, magneziul este important în tratamentul bolilor sistemului nervos periferic și ale sistemului musculo-scheletic, ameliorând semnificativ simptomele precum: durerea, furnicăturile și înțepăturile.

Mod de administrare Urimil Forte Neuro plasturi 


Cum se folosește:

1. Spălați-vă bine mâinile cu apă și săpun înainte de a aplica plasturele Urimil Forte Neuro. Curățați pielea pentru a îndepărta murdăria, loțiunile sau uleiurile și uscați zona cu un prosop curat.

2. Îndepărtați stratul protector al plasturelui și aplicați partea adezivă pe piele. Apăsaţi partea adezivă a plasturelui pe piele, folosind degetele, pentru a vă asigura că plasturele este lipit bine. Nu aplicaţi pe umflături sau pliuri!

3. După folosire, asigurați-vă că plicul este închis pentru a păstra plasturii rămași.

Aplicați un singur plasture Urimil Forte Neuro pe zi.

Plasturii sunt non-grași si sunt ușor de aplicat. Sunt flexibili și nu sunt vizibili prin îmbrăcăminte. Aroma plăcută și discretă a plasturelui nu va provoca un miros penetrant.

Reacții adverse și Contraindicatii Urimil Forte Neuro plasturi 


A nu se utiliza în caz de alergie la oricare dintre ingrediente 

Doar pentru uz extern; Produs de unică folosință

Evitați contactul cu ochii / 

Nu aplicați plasturele pe răni deschise sau pe piele lezată 

Întrerupeți utilizarea în caz de hipersensibilitate sau iritații ale pielii 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

MAI POTI CITI