WHEY Protein Concentrat proteic păreri forumuri. Whey Protein Concentrat proteic prospect, beneficii, compoziție, cum se foloșește

Părerea comentariilor despre Whey Protein Concentrat proteic Pro Nutrition extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre ce este Whey Protein, cât de mult Whey Protein ar trebui să consumăm, pentru cine e recomandat Whey Protein:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,45

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este Whey Protein Concentrat proteic Pro Nutrition și pentru ce se folosește


Whey Protein este un concentrat de proteină din zer ultrafiltrată, un supliment ideal pentru cei care doresc să își dezvolte masa musculară. 

Zerul este lichidul care se obține în procesul de fabricare a brânzeturilor, așa că pudra obținută din acesta este reprezentată de proteine naturale.

Whey Protein concentrat protic pareri forum proteine din zer

Spre deosebire de alte tipuri de proteine, Whey Protein are o concentrație cu 25% mai mare de BCAA, adică 3 aminoacizi esențiali: leucina, izoleucina și valina. 

Acești aminoacizi contribuie la creșterea masei musculare, scăderea durerilor musculare care apar după antrenament și la reducerea oboselii atunci când faci exerciții fizice sau fitness. 

Mai mult concentratul proteic Whey Protein este sănătos pentru organism deoarece conține imuno-globulina nedenaturată (aproximativ 10%), benefică pentru sistemul imunitar.

Pentru cine e recomandat concentratul proteic Whey Protein

Whey Protein este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei, în mai multe situații. 

Iată câteva motive pentru care să alegi Whey Protein Pro Nutrition:

Creșterea masei musculară

Whey Protein este ideal pentru persoanele care merg la sală pentru mușchi mai puternici și bine definiți. Ca să te bucuri de o musculatură mai dezvoltată, trebuie să consumi mai multe proteine decât cele folosite de organism în timp ce faci mișcare.

Scădere în greutate

Acest supliment din proteină de zer poate fi folosit de persoanele care doresc să scadă în greutate, deoarece o alimentație bogată în proteine poate crește metabolismul și reduce apetitul.

Prevenirea scăderii masei musculare

Whey Protein este de asemenea util pentru cei care doresc să prevină scăderea masei musculare, un proces normal pe măsură ce corpul îmbătrânește.

Performanță ridicată și recuperare mai rapidă

Un alt beneficiu al Whey Protein este îmbunătățirea rezultatelor fizice din timpul antrenamentelor și scăderea duratei de recuperare între acestea- motive pentru care acest supliment este ideal pentru atleți și sportivi.

Compoziție Whey Protein Concentrat proteic Pro Nutrition


Concentrat proteic ultrafiltrat din zer, 

Cacao (pentru aroma de ciocolată), 

Aromă, colorant carmin (pentru aroma de căpşuni), 

Îndulcitori: sucraloză (E 955), acesulfam de potasiu (E 950), lecitină din soia.

Mod de administrare Whey Protein Concentrat proteic Pro Nutrition


Se amestecă 2 măsuri (56g) din produsul Whey Protein în 300 ml de apă sau lapte. 

Se recomandă între 1-3 porţii pe zi: dimineață, după antrenament, sau oricând în timpul zilei pentru a vă satisface necesarul proteic zilnic.

Ca să beneficiezi cât mai mult de efectele pozitive ale Whey Protein, e important să alegi bine momentul în care le consumi. Acesta depinde mult de scopul în care iei suplimentele. 

Dacă te concentrezi pe creșterea masei musculare, atunci e bine să consumi porția de Whey Protein după antrenament. 

Înainte se considera că e bine să iei suplimentele proteice la 15, cel mult 60 de minute după antrenament. Cercetări mai recente indică însă faptul că le poți consuma și mai târziu, la cel mult 2 ore după ce ai făcut sport.

Pentru o performanță ridicată și pentru o recuperare mai rapidă, este mai bine ca suplimentele proteice, așa cum e Whey Protein, să se consume în timpul antrenamentelor.


Reacții adverse și contraindicații Whey Protein Concentrat proteic Pro Nutrition


Nu s-au evidențiat la doze recomandate


MAI POTI CITI