ALVITYL SIROP 11 VITAMINE păreri forumuri. Alvityl multivitamine sirop prospect, compoziție, cum se administrează și prețuri

Părerea recenziilor despre Alvityl multivitamine sirop 150 ml pentru copii de la Urgo extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre Alvityl 11 vitamine prospect, Alvityl Défenses, Alvityl multivitamine capsule:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

În acest prospect găsiți: Ce este ALVITYL SIROP 11 VITAMINE și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Alvityl multivitamine sirop; Compoziție Alvityl multivitamine sirop; Cum să utilizați Alvityl multivitamine sirop; Reacții adverse posibile si contraindicații Alvityl multivitamine sirop.

pareri sirop alvityl  11 vitamine forum Alvityl multivitamine

Ce este Alvityl multivitamine sirop și pentru ce se utilizează


Alvityl Sirop 11 Vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C, D3 și E) este un produs original care, datorită formulei sale complete (care acoperă 100% din DZR de vitamine) și gustului plăcut de prune, poate fi administrat copiilor începând cu vârsta de 3 ani, dar și persoanelor vârstnice.  

Gustul său foarte apreciat și instrucțiunile simple de administrare facilitează toleranța. Mai mult, Alvityl Sirop 11 vitamine este ambalat într-un flacon presurizat, care garantează calitatea și cantitatea siropului (protejându-l de căldură, lumină și oxigen).

Compoziție ALVITYL SIROP 11 VITAMINE 


♦ vitamina A  400 ug
♦ vitamina B1  0.55 mg
♦ vitamina B2 0.7 mg
♦ vitamina B3 8 mg
♦ vitamina B5 3 mg
♦ vitamina B6 0.7 mg
♦ vitamina H 25 ug
♦ vitamina B9  100 ug
♦ vitamina C 40 mg
♦ vitamina D3 2.5 ug
♦ vitamina E 6 mg

Mod de administrare Alvityl multivitamine sirop


- copii intre 3 si 6 ani : 1 linguriță (5ml) / zi .

- copii peste 6 ani , adolescenți si adulți : 2 lingurițe (10 ml)/zi

Reacții adverse și contraindicații Alvityl multivitamine sirop


A nu se depăși doza recomandată! A nu se administra copiilor sub 3 ani! 

Agitați flaconul înainte de utilizare! 

Clătiți cu jet de apă pulverizatorul după utilizare ! A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor mici !


MAI POTI CITI