Assista PROCTORAPID supozitoare păreri forumuri. Assista ProctoRapid prospect, beneficii, compoziție, mod de utilizare.

Părerea recenziilor despre Assista ProctoRapidextrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre dispozitive medicale pentru hemoroizi inflamați interni si externi:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,54

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Assista ProctoRapid și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Assista ProctoRapid; Compoziție Assista ProctoRapid; Cum să utilizați Assista ProctoRapid; Reacții adverse posibile si contraindicații Assista ProctoRapid.

Ce este Assista ProctoRapid și pentru ce se folosește


Assista ProctoRapid supozitoare este un dispozitiv medical recomandat pentru îngrijirea si calmarea plăgilor locale, la pacienți:

Assista ProctoRapid supiztiare forum remedii hemoroizi1) după iradiere in tratamentul cancerului de prostata

2) după operații anale 

3) cu hemoroizi inflamați interni si externi, cripte anale, fisuri si fistule.

Beneficii Assista ProctoRapid supozitoare:

♦ Calmează si îngrijesc zona afectata
♦ Hidratează mucoasa rectala si o protejează
♦ Stimulează regenerarea celulara
♦ Mențin elasticitatea tesuturilor
♦ Susțin procesul de refacere a canalului anorectal dupa o intervenție chirurgicala anala, radiatii regionale in cancerul de prostata, in cazul hemoroizilor interni si externi, inflamație anala, inflamația criptelor anale, fisuri si fistule anale.

Compoziție Assista ProctoRapid


Fiecare supozitor conține: 

♦ Acid hialuronic (sare de sodiu), 

♦ Extract uleios de Centella asiatica, 

♦ Extract uleios de Calendula, 

♦ Extract liposolubil de Aloe, 

♦ Ulei esential de Arbore de Ceai (ulei esential de Melaleuca).

Supozitoarele rectale Assista ProctoRapid conțin în compoziție acid hialuronic care are proprietatea de a lega moleculele de apa, formând o matrice de membrane viscoelastice pe suprafața mucoasei rectale. 

Aceasta matrice protectoare contribuie la hidratarea mucoasei, stimulează procesul natural de vindecare si menține elasticitatea țesuturilor.

Mod de folosire supozitoare Assista ProctoRapid


Supozitoarele sunt ambalate in folie din plastic. Înainte de a introduce supozitorul, se înlătura cele două parți de plastic ale ambalajului, deja delimitate.

Intindeti-va si folosiți degetul pentru a împinge supozitorul in rect. Daca supozitorul este prea moale pentru a fi introdus, răciți-l in frigider pentru câteva minute

Supozitoarele cu hialuronat sunt destinate aplicării rectale locale, ori de cate ori este necesar. Durata utilizării nu poate fi usor definita. 

La pacientii supusi iradierii in cancerul de prostata, aplicarea va continua in paralel cu radioterapia, de obicei nu durează mult. In ambele cazuri, acidul hialuronic este un constituent fiziologic al organismului uman care nu impune nicio preocupare serioasa legata de toxicitate 
 

Reacții adverse și contraindicatii Assista ProctoRapid


Utilizarea prelungită a produselor destinate utilizării topice poate provoca reacții de
hipersensibilitate. In acest caz, trebuie sa întrerupeți tratamentul si sa consultați medicul sau farmacistul.

A nu se lasa la îndemâna copiilor.

A nu se inghiti. 

A se evita contactul cu ochii.

MAI POTI CITI