BIOTHERM LIFE PLANKTON fiolă umplerea ridurilor păreri forumuri, beneficii, compoziție și mod de utilizare

Părerea recenziilor despre Biotherm Life Plankton fiolă umplerea ridurilor extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre cosmetice profesionale pentru eliminarea semnelor de îmbătrânire și a ridurilor:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,61


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.


pareri Biotherm Life Plankton forum fiole umplerea ridurilor

Ce este Biotherm Life Plankton fiolă umplerea ridurilor și pentru ce se utilizează


Stresul, deficitul de somn și diverse influențe ale mediului pot conduce la deshidratarea pielii, la ofilirea contururilor și la un aer obosit. 

Insă fiolele Biotherm Life Plankton nivelează ridurile, oferă rapid tenului energia și hidratarea necesare și îi favorizează pe deplin regenerarea naturală.

Compusul activ unic Life Plankton™, împreună cu acidul hialuronic regenerează profund tenul în doar 8 zile, elimină vizibil semnele de îmbătrânire și întăresc funcția barierei cutanate. Tenul dvs. rămâne frumos și neted, arată proaspăt și strălucește din nou de tinerețe.

BENEFICII

➤ elimină de pe față toate semnele de oboseală
➤ reduce vizibil ridurile, în decurs de 8 zile
➤ redă tenului aspectul uniform și strălucirea tinerească
➤ hidratează adecvat tenul, timp de până la 8 ore
➤ asigură regenerarea tenului în profunzime
➤ ajută la întărirea barierei de protecție cutanată
➤ se absoarbe foarte repede în piele
➤ nu lasă în urmă o peliculă lipicioasă

Compoziție Biotherm Life Plankton fiolă umplerea ridurilor


Life Plankton™ – regenerează intens tenul

Acid hialuronic cu greutate moleculară mică – pătrunde adânc în piele, are efecte hidratante intense și netezește liniile fine și ridurile

Mod de folosire Biotherm Life Plankton fiolă umplerea ridurilor


Îndepărtați cu atenție vârful fiolei, aplicați conținutul pe tenul uscat și curățat și masați ușor, cu mișcări circulare. 

Folosiți produsul cosmetic dimineața sau seara.


Reacții adverse și contraindicații Biotherm Life Plankton fiolă umplerea ridurilor


Nu se cunosc la dozele recomandate.


MAI POTI CITI