BLACK BOMBS păreri forumuri arzător de grăsime. Black Bombs prospect, beneficii, compoziție, administrare și contraindicații

Părerea recenziilor despre Black Bombs tablete DY Nutrition extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre arzătoare termogenice de grăsime de la Dorian Yate care funcționează:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,48


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este și cum funcționează Black Bombs DY Nutrition


Cu o abordare axată pe trei direcții a arderii grăsimilor, Black Bombs este soluția eficientă a lui Dorian Yates asupra țesutului adipos, care include în compoziție cele mai puternice ingrediente care ard grăsimile, cercetate vreodată de știință.

Mecanismul de acțiune al tabletelor de Black Bombs™reduce apetitul și suprimă pofta de mâncare, permițându-vă să respectați dieta fără a simți nevoia de a trișa.

blackbombs slabire pareri forum suplimente pt sportivi dy nutrition

BlackBombs DY Nutrition conține în compoziție mai mulți compuși termogeni care mobilizează acizii grași în sânge, forțându-vă corpul să-i ardă neîncetat pentru energie.

Compușii săi descompun foarte eficient celulele adipoase, eliberându-le pentru a fi utilizate pentru combustibil în sânge.

BENEFICII Black Bombs DY Nutrition

Blackbombs™ inhibă pofta de mâncare și îmbunătățește starea generală de spirit

Capsicum este un extract natural din ardei iute roșu. Ardeiul iute vă îmbunătățește eforturile de scădere a grăsimilor. Capsicul acționează ca un stimulent pentru metabolism, stimulând oxidarea grăsimilor și crescând astfel viteza cu care grăsimea este descompusă în organism.

Colina ajută la scăderea colesterolului din organism, cu precadere în zona ficatului. Mai mult, organismul folosește colina pentru a produce acetilcolina, un neurotransmițător important, implicat în memorie și mișcarea musculară.

Berberina îmbunătățește secreția glandelor digestive. Stimulează corpul la nivel molecular, fiind o componentă majoră pentru reglarea metabolismului. Studiile au arătat că Berberina scade rezistența la insulină, reducând nivelul zahărului din sânge

Picolinatul de crom va reduce pofta de mâncare și apetitul, ajutând la eforturile generale de eliminare al excesului de greutate și al grăsimilor.

Compoziție și beneficii Black Bombs


♦ 700 mg Berberină și Capsicum extract, pentru o putere supremă de ardere a grăsimilor

♦ 100µg Crom pentru reducerea apetitului și inhibarea poftei de mâncare

♦ 100 mg de Cafeină pentru creșterea nivelului de energie

Mod de utilizare și administrare BlackBombs 


Pentru începători: Blackbombs™ reprezintă o formulă avansată de arzător termogenic de grăsime.

Începeți prin a lua 2 comprimate cu un pahar de 250 ml apă rece o dată pe zi, de preferință dimineața, pentru a testa impactul puternic al produsului

Pentru avasati: Luați 2 comprimate dimineața și 2 comprimate după-amiaza, cu cel puțin 5 ore înainte de culcare.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE ȘI REDUCERILE DYNUTRITION România

Reacții adverse și contraindicații BlackBombs


Contraindicat copiilor si femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului

Nu trebuie utilizat de către persoanele cu vârsta sub 18 ani.

Consultați un medic înainte de a utiliza acest produs dacă aveți Dvs. sau aveți antecedente familiale de boli de inimă, boli tiroidiene, boli hepatice, boli renale, diabet, hipertensiune arterială, dureri de cap recurente, depresie sau alte afecțiuni psihiatrice, glaucom, dificultăți la urinare, mărirea prostatei, tulburări convulsive.

Dacă utilizați un inhibitor de monoaminooxidază (IMAO), antidepresive sau orice alt medicament, supliment alimentar, medicament eliberat pe bază de prescripție medicală sau medicament fără prescripție medicală, consultați un medic.


MAI POTI CITI