Brahmi GOTU Kola păreri forumuri. Brahmi Gotu Kola prospect, beneficii, compoziție, contraindicații și prețuri

Părerea recenziilor despre Brahmi Gotu Kola Organic India extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturiste pentru Creier, Sistemul Nervos si Deficit de Atentie:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,56
3. Opinii Neutre - 0,60


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

În acest prospect găsiți: Ce este Brahmi Gotu Kola și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Brahmi Gotu Kola; Compoziție Brahmi Gotu Kola; Cum să utilizați Brahmi Gotu Kola; Reacții adverse posibile si contraindicatii Brahmi Gotu Kola.


Brahmi Gotu Kola pareri forumuri beneficii mod de administrare efecte adverse

Ce este Brahmi Gotu Kola Organic India și pentru ce se utilizează


Susține buna funcționare a sistemului nervos. Calmează si ajuta in caz de insomnie. Îmbunătățește starea psihica. 

Brahmi Gotu Kol ajută memoria si oferă o mai buna claritate mentala. Stimulează circulația la nivelul creierului. Conferă vitalitate întregului organism.

Efect benefic pentru tulburările cu deficit de atentie, pierderi de memorie si Alzheimer. Nu conține si nu sunt folosite in niciun stadiu al producției pesticide sintetice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice. 

Prin stimularea circulației de la nivelul creierului si a sistemului nervos, îmbunătățește vitalitatea generala si nivelul energiei, fără efecte secundare.

Brahmi - Gotu Kola reduce anxietatea, mărește libidoul si îmbunătățește reflexele. S-a demonstrat în laborator ca are si proprietăți anticancerigene si că poate combate insomnia.

Compoziție Brahmi Gotu Kola


Frunze Organice de Gotu Kola (Centella asiatica) 350 mg

Brahmi (Gotu Kola) este o planta folosita de secole pentru susținerea bunei funcționări a creierului si a întregului sistem nervos. 

Brahmi ajuta organismul in situații de stres prelungit, calmează si asigura un somn lin. Brahmi este unul dintre cei mai puternici adaptogeni din lume si confera suport pentru sistemul nervos.

Brahmi ameliorează starea psihică, îmbunătățește memoria, sprijină claritatea mentala si are acțiune benefica in ameliorarea simptomelor tulburărilor cu deficit de atenție.

Mod de administrare Brahmi Gotu Kola


Recomandare pentru cele mai bune rezultate: Câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi, in timpul meselor.

Supliment natural sigur pentru folosire îndelungată fără efecte adverse. 

Reacții adverse și contraindicații Brahmi Gotu Kola


Nu folosiți daca alăptați sau sunteți însărcinată fără consultarea unui medic. Suplimentele alimentare sunt menite sa suplimenteze dieta si nu trebuie sa înlocuiască o dieta variata. 

A se pastra la loc uscat si racoros. A nu se lasa la indemana copiilor.


MAI POTI CITI