CEREBINOX FORTE păreri formuri. CEREBINOX FORTE prospect, beneficii, compoziție, mod de utilizare și contraindicații.

Părerea recenziilor despre Cerebinox Forte comprimate Polisano extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru durere, amorțeală, mai ales la nivelul picioarelor:

1. Păreri Pozitive - 0,74
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,46


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Cerebinox Forte și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Cerebinox Forte; Compoziție Cerebinox Forte; Cum să utilizați Cerebinox Forte; Reacții adverse posibile si contraindicatii Cerebinox Forte.

Ce este Cerebinox Forte Polisano și pentru ce se utilizează


CEREBINOX® Forte comprimate filmate este un supliment alimentar cu o compoziție complexă de substanţe bioactive ce contribuie la încetinirea proceselor degenerative şi de îmbătrânire precoce ale organismului, prin neutralizarea radicalilor liberi. Ajută persoanele cu rezistență scăzută la stres, persoanele în vârstă cu probleme de concentrare.

cerebinox forte pareri forum suplimente memorie si sistem nervos

CEREBINOX Forte comprimate filmate ajută la reducerea unor manifestări specifice, cum ar fi: senzaţia de arsură, înţepături, prurit (mâncărime), durere, amorţeală, mai ales la nivelul picioarelor, cu o singura administrare pe zi.

Compoziție Cerebinox Forte


♦ Acid alfa-lipoic - 600 mg

♦ Extract din germeni de Grâu  - 100 mg

♦ Coenzima Q10 -  10 mg

Acidul alfa-lipoic(ALA) are dublă acțiune antioxidantă atât la nivelul membranei celulare cât și mitocondrial,  are proprietăți hidro- și lipofile și un rol important în regenerarea altor antioxidanți: vitaminele C, E și glutationul.

Extractul din germeni de grâu este un ingredient din sursă naturală bogat în vitaminele B1, B2, B6 și B12, acid pantotenic, biotină, magneziu și vitamina E. Vitaminele B și magneziul ajută la funcționarea normală a sistemului nervos. Acidul pantotenic contribuie la performanța mentală normală și reduce oboseala și epuizarea. Riboflavina și vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Coenzima Q10 este un antioxidant care neutralizează radicalii liberi de oxigen și protejează membrana celulară.

Mod de administrare Cerebinox Forte


Porţia recomandată pentru adulţi: 1 comprimat filmat pe zi.

Comprimatele filmate se înghit întregi, cu o cantitate suficientă de apă.

Reacții adverse și contraindicații Cerebinox Forte


Nu s-au evidențiat la dozele recomandate.


MAI POTI CITI