CIRO STOP capsule păreri forumuri. Ciro Stop prospect, beneficii, compoziție, mod administrare și contraindicații.

Părerea recenziilor despre Ciro stop, 30 capsule, Parapharm extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturale adjuvante în hepatita virală, icter, insuficienta hepatică etc. :

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,44

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Ciro Stop și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Ciro Stopo; Compoziție Ciro Stop; Cum să utilizați Ciro Stop; Reacții adverse posibile si contraindicații Ciro Stop.

Ce este Ciro Stop capsule și pentru ce se folosește


Suplimentul alimentar CIRO STOP este o combinație de extracte superconcentrate din aceste plante medicinale folosite de secole pentru menținerea sănătății ficatului.

ciro stop cu rostopasca pareri forum remedii naturale pt ciroza

Calitățile cu adevarat remarcabile ale suplimentului CIRO STOP, prin acțiunea semințelor de armurariu sunt regenerarea celulei hepatice si eliminarea toxinelor de la acest nivel.

Ciro Stop este recomandat ca remediu adjuvant in:

♦ hepatita virala

♦ icter, insuficienta hepatica

♦ diskinezie biliara, litiaza biliara

♦ ciroza hepatica

♦ cistite, enterite, hepatite cronice chiar evolutive - pufulita cu flori mici este foarte eficienta mai ales in combinație cu alte plante amare (armurariu, rostopasca)

♦ antiinflamator, dezinfectant, stimulează eliminarea bilei si ajuta la reconstrucția celulelor hepatice.

Compoziție Ciro Stop


♦ Extract din rostopasca (Chelidonium majus):  200,00 mg

♦ Extract din pufulița cu flori mici (Epilobium parviflorum): 100,00 mg

♦ Extract hidrosolubil din semințe de armurariu cu conținut de 80% silimarină (Sylibum marianum semen): 100,00 mg

Pufulița cu flori mici are efect antiinflamator, dezinfectant, stimulează eliminarea bilei și ajută la regenerarea celulelor hepatice.

Rostopasca este un adevărat panaceu pentru bolile de ficat de orice natură, cu rezultate chiar și în cazul bolnavilor de cancer. 

Prin efectele sale drenoare și tonice, rostopasca stimulează regenerarea celulei hepatice. Totodată, funcționează și ca un bun antiviral, motiv pentru care hepatitele se pot ameliora sau chiar vindeca în urma administrării suplimentelor pe bază de rostopască.

Puternic stimulent al ficatului, armurariul împiedică fibrozarea acestuia și ajută la procesul de regenerare. Flavonoidele din compoziția semințelor de armurariu favorizează regenerarea celulelor hepatice, măresc capacitatea organismului si in special a ficatului de a se apară de infecții.


Mod de administrare Ciro Stop


3 x 1 capsula / zi cu un pahar de lichid (apă) cu 20 de minute înainte de mese.

Reacții adverse și contraindicații Ciro Stop


Nu se cunosc la dozele recomandate. A nu se utiliza de către persoanele cu alergii la unul sau mai multe ingrediente din compoziție.


MAI POTI CITI