Cremă cu Tămâie DVR Pharm păreri forumuri. Cremă de Tămâie și Boswellia prospect, beneficii, compoziție, mod de utilizare și contraindicații.

Părerea recenziilor despre Crema cu Tămâie și extract de Boswellia DVR Pharm extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre Crema cu tămâie beneficii, Crema de tămâie farmacia tei, Crema de tămâie thermo, Crema cu tămâie si ardei iute, Boswellia crema și Extract de tămâie păreri:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,49


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri crema cu tamaie si extract boswellia forum remedii naturale

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Cremă Tămâie DVR Pharm; Compoziție Cremă Tămâie DVR Pharm; Cum să utilizați Cremă Tămâie DVR Pharm; Reacții adverse posibile si contraindicații Cremă Tămâie DVR Pharm .

Ce este și pentru ce se utilizează Cremă cu Tămâie DVR Pharm

Crema Tamaie DVR Pharm, 75ml: este un produs natural ce ajuta la întinerire, îngrijirea si refacerea pielii. 

Crema Tămâie DVR Pharm are un rol benefic in alergie cutanata, dermatita atipică, psoriazis. 

De asemenea, ajuta la vindecarea arsurilor solare, traumatisme la nivelul pielii, cum ar fi zgârieturi, tăieturi sau arsuri. 

Tratează cu succes leziunile de la nivelul pielii cu risc de malignizare. 

BENEFICII

Ingredientele vegetale din acest produs cu tămâie au demonstrat beneficii importante în următoarele afecțiuni:

- Alergie cutanată, dermatită atopică
- Psoriazis
- Adjuvant în lupusul eritematos
- Dermatite produse de frig, dermatite produse de contactul cu substanțe chimice (detergenți, înălbitori, produse cosmetice etc.)
- Îmbătrânirea și ridarea prematură a pielii
- Adjuvant în psoriazis
- Modificări structurale sau de pigmentație a pielii după traumatisme (zgârieturi, tăieturi) sau după arsuri
- Cicatrici cheloide, leziuni la nivelul pielii cu risc de malignizare
- Îngrijire după arsuri solare sau după expunere la radiații (inclusiv după iradierea terapeutică)

Crema Tămâie DVR Pharm încetinește procesul de îmbătrânire si ridare prematura a pielii.

Compoziție Cremă Tămâie DVR Pharm


Petrolatum, Aqua, Oleic / linoleic / linolenic Polyglycerides, Stearic Acid, Cholesterol, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Salix Alba Leaf Extract, Salix Alba Leaf Extract, Boswellia Serrata Extract, Potassium Sorbate, Boswellia Serrata Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Mentha Viridis Leaf Oil, Sodium Benzoate, D-limonene, Linalool.

Mod de utilizare Cremă Tămâie DVR Pharm


Se întinde in strat subțire crema pe zona afectata, masând-se foarte usor, vreme de câteva zeci de secunde, pana când crema pătrunde in piele. 

De regula, o singura aplicație, la 24 de ore este suficienta. In cazul pielii foarte uscate sau afectata de dermatite ori iritații, se recomanda 2 aplicări, pe zi.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE ACTUALIZATE

Reacții adverse și contraindicații Cremă Tămâie DVR Pharm


Nu se cunosc la dozele recomandate de producător.

Produsul poate da, in cazuri foarte rare, reacții alergice. 

Pentru a testa daca aveți alergie, veți aplica aceasta crema in primele 2 zile cu prudenta, in cantități mici, pe piele, crescând treptat doza de crema folosita, daca nu apar usturimi sau inflamații.


MAI POTI CITI