Crema Mărul Lupului, Rostopască si Galbenele Natura Plant păreri forumuri, prospect, beneficii, compoziție, mod de utilizare

Părerea recenziilor despre Crema Mărul Lupului, Rostopască si Galbenele Natura Plant extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre pentru ce este buna crema marul lupului galbenele si arnica, alifie de mărul lupului rostopasca galbenele combinata cu ulei de sunătoare, alifie marul lupului galbenele si rostopasca  farmacia tei:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este Crema Mărul Lupului, Rostopasca si Galbenele Natura Plant și pentru ce se utilizează


Crema Mărul Lupului, Rostopasca si Galbenele Natura Plant Poieni, 100 ml: este un remediu naturist cu acțiune cicatrizanta, recomandata în hemoroizi sau fisuri anale. 

pareri forum Crema Marul Lupului, Rostopasca si Galbenele Natura Plant Poieni

De asemenea, Crema Marul Lupului, Rostopasca si Galbenele Natura Plant  este adjuvant in psoriazis, acnee, răni cu ulcerații, ulcer varicos, răni greu vindecabile si afecțiuni dermatologice de orice tip.

Compoziție Crema Mărul Lupului, Rostopasca si Galbenele Natura Plant 


Mărul lupului, Rostopasca, Galbenele, ulei de palmier, ulei de floarea soarelui, ceara apicola, rășină de brad.

Mărul lupului a fost utilizată cu succes în variate epoci, de exemplu, ca antiseptic, pentru tratarea mușcăturilor de șarpe și rănilor externe.

Rostopasca este deja renumită pentru tratarea negilor. Rostopasca conține o formă specială de latex cu un inhibitor de cisteină proteză. Aplicarea rostopascăi ajută și în tratarea dermatitei atopice (o formă diferită de eczemă) și reduce inflamația și senzația de mâncărime.

Mod de utilizare Crema Mărul Lupului, Rostopasca si Galbenele Natura Plant 


Se aplica pe zona afectată de doua ori pe zi.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE PLAFAR

Reacții adverse și contraindicații Crema Mărul Lupului, Rostopasca si Galbenele Natura Plant


Nu s-au evidențiat la dozele recomandate


MAI POTI CITI