Cremă Mărul Lupului, Rostopască și Gălbenele păreri forumuri, prospect, beneficii, utilizare și contraindicații

Părerea recenziilor despre Crema Mărul Lupului, Rostopască și Gălbenele 100 ml Natura Plant Poieni extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre pentru ce este buna crema mărul lupului galbenele si arnica, alifie de mărul lupului rostopasca galbenele combinata cu ulei de sunătoare :

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,55


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri forumuri Crema Marul Lupului, Rostopasca si Galbenele Natura Plant Poieni

În acest prospect găsiți: Ce este Crema Mărul Lupului, Rostopasca si Gălbenele și pentru ce se utilizează; Compoziție Crema Mărul Lupului, Rostopasca si Galbenele; Cum să utilizați Crema Mărul Lupului, Rostopasca si Galbenele; Reacții adverse posibile si contraindicații Crema Mărul Lupului, Rostopasca si Galbenele

Ce este Crema Mărul Lupului, Rostopasca si Gălbenele și pentru ce se folosește


Crema Mărul Lupului, Rostopasca si Gălbenele Natura Plant Poieni, 100 ml: este un remediu naturist cu acțiune cicatrizantă, recomandata in hemoroizi sau fisuri anale. 

De asemenea, produsul este adjuvant in tratamentul: psoriazis-ului, acneei, rănilor cu ulcerații, ulcerului varicos, răni greu vindecabile si afecțiuni dermatologice de orice tip.

Compoziție Crema Mărul Lupului, Rostopasca si Gălbenele


• Mărul lupului, 

• Rostopasca

• Galbenele

• Ulei de palmier

• Ulei de floarea soarelui

• Ceară apicolă 

• Rășină de brad

Mărul lupului este cicatrizant, antibacterian, antiseptic și regenerator al pielii.

Mod de utilizare Cremă Mărul Lupului, Rostopască si Gălbenele


Se aplica pe zona afectata de doua ori pe zi.


Reacții adverse și contraindicații Cremă Mărul Lupului, Rostopască si Gălbenele


Nu s-au evidențiat la dozele recomandate.


MAI POTI CITI