EFFACLAR DUO păreri forumuri. La Roche-Posay Effaclar Duo prospect, beneficii, compoziție și mod de utilizare.

Părerea recenziilor despre La Roche-Posay Effaclar Duo tratament anti-imperfecțiuni extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre tratamente anti-imperfecțiuni cu prețuri bune:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,60


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

În acest prospect găsiți: Ce este tratamentul La Roche-Posay Effaclar Duo și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați La Roche-Posay Effaclar Duo; Compoziție La Roche-Posay Effaclar Duo; Cum să utilizați La Roche-Posay Effaclar Duo; Reacții adverse posibile si contraindicatii La Roche-Posay Effaclar Duo.

La Roche-Posay Effaclar Duo pareri forum remedii anti acnee

Ce este La Roche-Posay Effaclar Duo și pentru ce se utilizează


Formula completa cu eficacitate îmbunătățită anti-imperfecțiuni, ajuta la vindecarea rapidă a coșurilor, contribuie la prevenirea apariției și limitează semnele post-acneice. 

Tratamentul anti-imperfecțiuni Effaclar Duo de la La Roche-Posay este o crema cu actiune antibacteriana si purificatoare. 

Eficacitate după 12 ore. Pentru piele grasa cu tendință acneica, imperfecțiuni severe si recurente si semne persistente.

Compoziție La Roche-Posay Effaclar Duo


Ingrediente active:

Procerad: protejează pielea împotriva apariției semnelor roșii sau brune

Manoza: stimulează regenerarea pielii

APF: ajuta la refacerea de durata a echilibrului cutanat al pielii cu imperfecțiuni

Niacinamida (Vitamina B3): ingredient activ pentru calmarea si reducerea roșeții

Piroctone olamina: pentru combaterea proliferării bacteriene

LHA si acid salicilic exfoliază fără a irita

Zinc PCa: reduce secreția de sebum

Mod de folosire La Roche-Posay Effaclar Duo


Se aplica dimineața si/sau seara pe întreagă fata, după curățarea tenului cu Effaclar gel de curățare. Excelenta baza de machiaj.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE Dr. MAX

Reacții adverse și contraindicații La Roche-Posay Effaclar Duo


Nu s-au constatat..


MAI POTI CITI