FELXIMOBIL Colagen Boost păreri forumuri. Fleximobil Colagen Boost prospect, beneficii, compoziție, contraindicații și prețuri.

Părerea recenziilor despre Fleximobil Colagen Boost plicuri Fiterman Pharma extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru flexibilitatea articulațiilor si tendoanelor.:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,47


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

În acest prospect găsiți: Ce este Fleximobil Colagen Boost și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Fleximobil Colagen Boost; Compoziție Fleximobil Colagen Boost; Cum să utilizați Fleximobil Colagen Boost; Reacții adverse posibile si contraindicatii Fleximobil Colagen Boost.


pareri forum fleximobil colagen boost fiterman

Ce este Fleximobil Colagen Boost plicuri și pentru ce se utilizează

Fleximobil Colagen Boost plicuri este un supliment alimentar ce susține regenerarea naturala a cartilajelor articulare, menținând sănătatea si flexibilitatea articulațiilor si tendoanelor.

BENEFICII

- conține în compoziție asociația unica de minerale, extract de gheara dracului, vitamina C si doua tipuri de colagen intr-o cantitate atent aleasa pentru o zi întreagă astfel încât sa confere un efect rapid, prompt si eficace;

- este BOOST pentru articulații, ce furnizează: componenta reparatorie pentru cartilajul articular, componenta ce reduce disconfortul articular si componenta protectoare ce reduce stresul oxidativ;

- doza mare de colagen - 11 grame - intr-un singur plic;

- o singura administrare pe zi;

- efect rapid si susținut pe perioada îndelungată;

- gust bun de ananas;

- dispersare rapida in apa;

- toleranta excelenta;

- nu conține zahar.

Compoziție Fleximobil Colagen Boost plicuri


Ingrediente active:

- Colagen hidrolizat de tip I - 11000,0 mg (**/ DZR/VNR*)

- Vitamina C - 250,0 mg (312,5% DZR/VNR*)

- Extract de Harpagophytum procumbens standardizat in harpagozide totale - 37,5 mg (**/ DZR/VNR*)

- Zinc - 13,0 mg (130% DZR/VNR*)

- Colagen nativ tip II - 10,0 mg (**/ DZR/VNR*)

- Mangan - 5,0 mg (250% DZR/VNR*)

* Valoarea nutrițională de referință conform Reg. UE 1169/ 2011

**Valoarea nutrițională nu a fost stabilita

Extractul de Harpagophytum procumbens, standardizat in harpagozide, utilizat si studiat de mult timp pentru efectele bine cunoscute menține sănătatea si susține flexibilitatea si mobilitatea articulațiilor.

Mod de utilizare Fleximobil Colagen Boost


Se recomanda administrarea unui plic pe zi. 

Conținutul unui plic de Fleximobil Colagen Boost se dizolva in 150-200 ml de apa.

Reacții adverse și contraindicații Fleximobil Colagen Boost


In lipsa studiilor de siguranță, preparatele cu Harpagophytum procumbens nu se recomanda in timpul sarcinii sau alăptării.

Nu se administrează in cazul hipersensibilității la ingrediente. 

Preparatele ce conțin Harpagophytum procumbens potențează efectul anticoagulantelor orale.


MAI POTI CITI