KERATOLIN CORN REMOVER Gel păreri forumuri. Keratolin Corn Remover prospect, beneficii, compoziție, mod de utilizare și prețuri.

Părerea recenziilor despre Gel pentru bataturi si veruci Biotrade Keratolin Foot Corn Biotrade extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru :

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,48
3. Opinii Neutre - 0,53

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Keratolin Corn Remover Gel și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Keratolin Corn Remover Gel; Compoziție Keratolin Corn Remover Gel; Cum să utilizați Keratolin Corn Remover Gel; Reacții adverse posibile si contraindicatii Keratolin Corn Remover Gel.

Ce este Keratolin Corn Remover Gel și pentru se utilizează


Gelul exfoliant pentru picioare Keratolin Foot Biotrade este un gel special pentru îndepărtarea bătăturilor, a pielii aspre şi calozităţilor. 

biotrade gel keratolin foot gel pt bătături pareri forum

Aplicarea zilnică a gelului timp de 7-10 zile asigură o îndepărtare rapidă şi eficiență a pielii aspre, precum şi a celulelor moarte din stratul cornos.

Indicații:

Pentru bătături, calozitati si unele tipuri de veruci

Acțiune:

Îndepărtează eficient stratul acumulat de celule moarte                  

Îndepărtează bătăturile si calozitățile

Compoziție Keratolin Corn Remover Gel


Acid Lactic – alfa-hidroxi acid, care creste procesul de exfoliere, limitează dezvoltarea bacteriilor si stimulează creșterea de celule noi.

Acid Glicolic – alfa-hidroxi acid, care creste procesul de exfoliere, limitează dezvoltarea bacteriilor si stimulează creșterea de celule noi.

Acid Salicilic – beta-hidroxi acid, care stimulează exfolierea rapida a pielii.

Mod de utilizare Keratolin Corn Remover Gel


In fiecare seara, timp de cel putin 7-10 zile, după curățarea si uscarea pielii, aplicați gelul pe regiunea afectata (bătătura, calozitate) si acoperiți cu un plasture. 

A doua zi dimineață spălați bine cu apa. 

Dupa a treia zi începeți sa îndepărtați mecanic (cu pila sau piatra ponce) pielea desprinsa si apoi aplicați gelul, repetând astfel procedeul in următoarele zile pana la refacerea completa a pielii. 

Reacții adverse și contraindicații Keratolin Corn Remover Gel


Daca pana in 20 de zile nu apare o ameliorare consultati-va cu un dermatolog.

A nu se folosi pe pielea lezata sau inflamata!

Produsul nu este potrivit copiilor sub 3 ani!

MAI POTI CITI