Loțiune Antimătreață SEBOMAX păreri forumuri, prospect, beneficii, compoziție și mod de utilizare

Părerea recenziilor despre Loțiune Antimătreață Sebomax Biotrade extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre loțiuni și șampoane pentru tratamentul mătreții care funcționează:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,56

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Loțiunea Antimătreață Sebomax și pentru ce se utilizează; Compoziție Loțiunea Antimătreață Sebomax; Cum să utilizați Loțiunea Antimătreață Sebomax; Reacții adverse posibile si contraindicatii Loțiunea Antimătreață Sebomax.

Ce este Loțiunea Antimătreață Sebomax și pentru ce se folosește


Lotiunea Sebomax este destinata controlului pruritului, eritemului, iritațiilor si acumulării de mătreață in zona scalpului.

Lotiune antimatreata Sebomax Biotrade Pareri Forum

Îndepărtează eficient mătreața si elimina cauza acesteia - Malassezia furfur. 

Contine sulfura de seleniu cu efect antiseboreic intens si acid salicilic care contribuie la eliminarea rapida a scuamelor acumulate. 

Combinația celor doua substanțe active are efect rapid si de lunga durata asupra mătreții, fara sa conducă la rezistenta si la scăderea eficacității.

BENEFICII

- este o loțiune antimatreata, pentru toate tipurile de par potrivita pentru scalpul cu seboree;

- indicat in cazul prezentei iritațiilor, mâncărimilor si scuamelor pe scalp, in caz de pityriasis versicolor;

- elimina mătreață;

- are efect antiseboreic;

- control de durata;

- calmează pruritul si iritația;

- nu determina rezistenta.

Compoziție Loțiune Antimătreață Sebomax


Sulfura de seleniu 1% - elimina cauza principala a mătreții - Malassezia furfur, având totodată acțiune intensa antioxidanta.

Acid salicilic 2% - elimina rapid mătreața acumulata, are acțiune antibacteriana si stimulează regenerarea pielii.

Mod de utilizare Loțiune Antimătreață Sebomax BioTrade


Imediat după spălarea cu șampon, loțiunea se aplica prin masare ușoară la nivelul rădăcinilor parului umed. Se lasă sa acționeze 15 minute si se clătește doar cu apa. 

Se aplică de 2 ori pe săptămâna pana la deplina rezolvare a problemei, iar cu scop de întreținere se utilizează o data la 3-4 săptămâni.

Este indicat ca parul sa fie spălat înainte cu șamponul Sebomax Sensitive, care este special creat pentru a fi folosit împreună cu loțiunea Sebomax.

In cazul unui diagnostic de pityriasis versicolor pus de către medicul dermatolog– afecțiune determinata de o levura - Pityrosporum orbiculare, care se manifesta prin pete galben-maronii localizate in regiunea superioara a toracelui si membrelor superioare, loțiunea Sebomax se aplica astfel: după dus, pe pielea umeda, se aplica loțiunea pe zonele afectate, se lasă sa acționeze 15 minute si se clătește doar cu apa. 

Se aplică o data pe zi timp de 5 zile succesiv. Profilactic, la început de vara se aplica o data pe zi timp de 3 zile succesiv.

Reacții adverse și contraindicații Loțiune Antimătreață Sebomax


Când utilizați loțiunea Sebomax îndepărtați toate bijuteriile de argint, deoarece se înnegresc când vin in contact cu sulfura de seleniu.

Atenție: dacă apare senzație de arsura, mâncărime sau roseata intensa întrerupeți folosirea produsului. Daca aceste manifestări nu dispar in 3 zile consultați un medic dermatolog.


MAI POTI CITI