Păreri ZINC lichid Organic Ionic. Prospect, compoziție, beneficii, mod de administrare și contraindicații.

Părerea recenziilor despre Zinc lichid organic ionic extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre Sulfat de zinc lichid preț, Zinc ionic lichid preț, Preparate de Zinc coloidal, Sulfat de zinc medicament:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,54

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Zinc lichid organic ionic și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Zinc lichid organic ionic; Compoziție Zinc lichid organic ionic; Cum să utilizați Zinc lichid organic ionic; Reacții adverse posibile si contraindicatii Zinc lichid organic ionic.

Ce este Zincul lichid și pentru ce se folosește


Zincul este un mineral esențial cu o importanta foarte mare pentru sănătate, ce se găsește in organismul uman in cantități de ordinul a 2-3 grame in componenta oaselor, dinților, pielii, mușchilor si ficatului. 

zinc lichid organic ionic pareri forum plafar

Pentru a funcționa la capacitate maxima, o mare parte din enzimele cu rol vital in organism necesita un aport suficient de zinc, unele dintre acestea având ca si componenta principala chiar ionul de zinc.

Zincul lichid oferă o modalitate confortabilă și simplă de a obține acest mineral esențial în corp. Este mai ușor de înghițit decât o pastilă, vegană, adecvată pentru celiaci. Un bărbat adult are nevoie de 11 miligrame în fiecare zi, iar femeile adulte ar trebui să ia 8.

Beneficii ale zincului lichid ionic organic pentru sănătate

♦ Ar putea ajuta la acnee și sănătatea generală a pielii

♦ Reduce inflamația și este sprijin pentru imunitate

♦ Ajută la vindecarea rănilor

♦ Contribuie la menținerea sănătății aparatului cardiovascular, a pielii si a parului

♦ Contribuie la îmbunatățirea memoriei si a funcțiilor creierului


Compoziție ZINC lichid Organic Ionic


♦ Apă distilată

♦ Lactat de zinc - 11,25 g

Mod de administrare ZINC lichid Organic Ionic


Capacitatea dopului flaconului, după îndepărtarea sigiliului, este de circa 7 ml.

1 - 2 lingurițe / zi


Reacții adverse și contraindicații ZINC lichid Organic Ionic


A se administra cu prudenta femeilor însărcinate. A nu se lăsa la îndemâna si vederea copiilor mici. A se păstra bine închis, ferit de umiditate si căldura. 

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sănătos. A nu se depăși doza recomandata pentru consumul zilnic.

MAI POTI CITI