PEPSANE gel păreri forumuri. Pepsane gel prospect, beneficii, compoziție, cum se utilizează și contraindicații.

Părerea recenziilor despre Pepsane gel, 30 plicuri, Rosa Phyto Pharma extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre Prospect pepsane gel plic, Gaviscon sau pepsane, Pepsane pentru gastrita pret catena:


1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,49


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este Pepsane gel plicuri și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Pepsane gel; Compoziție Pepsane gel; Cum să utilizați Pepsane gel; Reacții adverse posibile si contraindicatii Pepsane gel.

Ce este Pepsane gel și pentru ce se folosește


Medicamentul Pepsane gel este recomandat in tratamentul durerilor si arsurilor esofagiene sau in tratamentul durerilor, arsurilor si hiperacidității stomacului.

pepsane gel pareri forum medicamente pt arsuri la stomac

Pepsane gel are rol antiacid, calmând arsurile stomacale si ușurând digestia. Pepsane diminuează senzația de balonare si reda starea de bine.

Pepsane gel nu influențează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Compoziție Pepsane gel


Un plic cu gel oral conține dimeticonă 3 g și guaiazulen 0,004 g.

Excipienți cu efect cunoscut: sorbitol 1429 mg/plic și parahidroxibenzoat de metil.

Mod de administrare Pepsane gel


Se administrează pe cale orala. 

Se înghite direct conținutul a 1-2 pliculețe, de 2-3 ori pe zi, înaintea meselor sau când apare durerea. 

Acest medicament v-a fost prescris personal, pentru o anumită indicație. 

El nu poate fi folosit într-o alta situație si nu trebuie recomandat unei terte persoane.

Reacții adverse și contraindicații Pepsane gelCa orice produs activ, acest medicament poate produce mai multe sau mai putine efecte secundare nedorite la unele persoane.

Informați medicul dumneavoastră sau farmacistul despre apariția oricăror efecte nedorite nemenționate in acest prospect.

Pe perioada tratamentului, trebuie evitate stresul, consumul de tutun si băuturi alcoolice, alimentele prea picante si anumite medicamente (aspirina, antiinflamatoarele) care pot produce arsuri la stomac sau hiperaciditate. 

Pepsane conține sorbitol. Daca medicul dumneavoastră v-a atenționat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l întrebați înainte de a lua acest medicament. 

Dimeticona poate fi administrata in timpul sarcinii si alaptarii.

Deoarece nu conține zahăr, Pepsane gel nu este contraindicat bolnavilor de diabet


MAI POTI CITI