PRIMUNAT IMUN femei păreri forumuri PrimuNat Imun prospect, compoziție comprimate, beneficii, contraindicații

Părerea recenziilor despre PrimuNat Imun Femei, 30 comprimate, Polisano extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru stimularea imunității organismului la femei:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,48


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este PrimuNat Imun Femei și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați PrimuNat Imun Femei; Compoziție PrimuNat Imun Femei; Cum să utilizați PrimuNat Imun Femei; Reacții adverse posibile si contraindicatii PrimuNat Imun Femei.

Ce este PrimuNat Imun Femei Polisano și pentru ce se folosește


PrimuNat® Imun Femei conține o combinație unică de 6 ingrediente bogate în  substanțe bioactive destinată femeilor, a cărei acțiune sinergică a ingredientelor este axată pe stimularea imunității organismului  prin buna oxigenare și funcționare a celulelor, si susținerea unui nivel adecvat al vitalității si energiei.

primunat imun femei pareri forum remedii pentru imunitate

Compoziție PrimuNat Imun Femei comprimate


♦ 250 mg extract de Chlorella (Chlorella vulgaris)

♦ 25 mg extract 10:1 de Reishi  (Ganoderma Lucidum)

♦ 20 mg  extract apos din rădăcină de Lemn- dulce (Glycyrrhiza glabra) cu 6% acizi glicirizinici

♦ 8 mg extract 10:1  din rădăcină de Rhodiola (Rhodiola Rosea)

♦ 100 mg vitamina C (VNR 125%)

♦ 4 mg colecalciferol, furnizând 10 mcg vitamina D3

Ganoderma lucidum (Reishi) contribuie la susținerea sistemului imunitar și  la menținerea sănătății sistemului circulator.

Chlorella  este o sursă naturală de nutrienți esențiali, vitamine și minerale și susține sistemul imunitar.În plus, susține vitalitatea și energia.  Are un efect pozitiv asupra sexualității.

Radacina de aur (Rhodiola rosea) contribuie la circulația normală a sângelui, care este asociată cu performanța și reactivitatea creierului, contribuie la o activitate mentală și cognitivă optimă. Are proprietăți adaptogene care protejează în timpul stresului fizic și protejează celulele împotriva stresului oxidativ.

Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) este o plantă bogată în substanțe bioactive ca triterpene, flavonoide, polizaharide, săruri minerale, uleiuri volatile. Susține sistemul imunitar și confortul tractului respirator superior.

Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la reducerea oboselii și extenuării. De asemenea, paraticipa la formarea colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, a ligamentelor si a pielii.

Vitamina D3 (colecalciferol) participă la procesul de diviziune celulară, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și la menținerea funcției normale a sistemului muscular.

Mod de administrare PrimuNat Imun Femei


Portia recomandata pentru femeile adulte și vârstnice: câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, înainte de mese.

Comprimatele se înghit întregi, cu o cantitate suficientă de lichid.

Reacții adverse și contraindicații PrimuNat Imun Femei


Nu s-au evidențiat la dozele recomandate.


MAI POTI CITI