Roll-on Bio DURERI de CAP cu 9 uleiuri esențiale Headache păreri forum, prospect, beneficii, compoziție și cum se folosește

Părerea recenziilor despre Roll-on Bio dureri de cap cu 9 uleiuri esențiale Headache  extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre remedii naturale cu uleiuri esențiale pentru tratarea durerilor de cap :

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este Roll-on Bio pentru dureri de cap cu 9 uleiuri esențiale Headache, 5ml, Puressentiel


Roll-onul pentru dureri de cap cu 9 uleiuri esențiale Headache conține în compoziție uleiuri esențiale, ingrediente naturale si este indicat pentru durerile de cap. 

Produsul prezintă 99.7%  ingredient de origine naturala – uleiuri esențiale definite botanic si biochimic (EOBBD), fără coloranți, fără parfum sintetic, fără uleiuri minerale, fără textura uleioasa., se absoarbe rapid in piele fiind practic in orice situație.

pareri Roll-on dureri de cap cu 9 uleiuri esentiale Headache


Acest dispozitiv medical oferă combinația de masaj cu efectul revigorant al bilei de masaj si cele 9 uleiuri esențiale, împreună cu parfumurile calmante si reprezinta o soluție eficienta pentru a reduce durerea de cap.

Beneficii:

• Reduce senzația de durere de cap.
• Efect revigorant instant.

Mod de administrare Roll-on Bio dureri de cap cu 9 uleiuri esențiale Headache 


Agitați bine înainte de utilizare.

Imediat ce simțiți senzația de durere, masați fiecare punct sensibil (tâmple, arcade, gat, zona mușchilor trapeziodali).

Pentru detalii vizualizați diagrama de pe capul interior al cutiei si masați fiecare punct timp de 5 secunde, cu mișcări concentrice.

Repetați procedura după cum simțiți necesar. 

Reacții adverse și contraindicații Roll-on Bio dureri de cap cu 9 uleiuri esențiale Headache


 A nu se utiliza la copiii sub 10 ani, de către femeile gravide sau aflate la alaptare, de catre persoanele cu un istoric de convulsii, probleme epileptice sau alergie la salicilici.


Pentru persoanele aflate sub tratament medicamentos sau copii, cereți sfatul specialistului.

Evitati contactul cu ochii, membranele mucoase sau pielea iritata.

A nu se folosi de persoanele alergice fara un test in prealabil.

Doar pentru uz extern.


MAI POTI CITI