SELENIU Forte 100 mcg păreri forumuri. Seleniu Forte Walmark prospect, beneficii, compoziție, utilizare și contraindicații.

Părerea recenziilor despre SELENIU Forte 100 mcg Walmark extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturale pentru imunitate și sănătatea tiroidei:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,4
7

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este SELENIU Forte 100 mcg și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați SELENIU Forte 100 mcg; Compoziție SELENIU Forte 100 mcg; Cum să utilizați SELENIU Forte 100 mcg; Reacții adverse posibile si contraindicații SELENIU Forte 100 mcg.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Ce este SELENIU Forte 100 mcg Walmark și pentru ce utilizează


Seleniu Forte este un supliment alimentar care asigura necesarul zilnic de seleniu. Seleniu Forte Walmark are o sursa organica, drojdia de bere.

pareri seleniu forte 100 mcg forum remedii tiroidaO predispoziție la răceli și gripe, infecții recidivante sau boli infecțioase cronice poate apărea ca urmare a deficitului de seleniu.

Beneficii

👉 Echilibrează sistemul imunitar
👉 Contribuie la fertilitatea masculina
👉 Sustine funcția glandei tiroide
👉 Prin rolul sau de antioxidant contribuie la apărarea celulelor împotriva radicalilor liberi
👉 Vital pentru sănătatea parului si a unghiilor

În urma studiilor clinice realizate, s-a demonstrat că bolnavii de cancer prezintă o cantitate mai mică de seleniu în sânge, având și un risc crescut de recidivă după tratament.

Administrarea de seleniu organic oferă protecție împotriva tumorilor, în special a celor cu determinare hormonală.

Compoziție SELENIU Forte 100 mcg


Seleniu 100,00 μg.

Seleniul este un component de bază al unor enzime care mențin echilibrul la nivelul glandei tiroide. Acest mineral susține tiroida în producția hormonilor, în special hormonul T3

Mod de administrare SELENIU Forte 100 mcg


Seleniu Forte se recomanda a fi administrat 1 tableta/zi, preferabil după masă.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Reacții adverse și contraindicații SELENIU Forte 100 mcg


Se recomanda administrarea cu precauție in cazul pacienților care folosesc substanțe active cu rol anticoagulant sau in cazul celor care folosesc sedative.


MAI POTI CITI