SER FITOCELL Seboradin păreri forumuri. Ser Fitocell prospect, beneficii, compoziție, mod de utilizare și prețuri.

Părerea recenziilor despre Ser Fitocell, 15 tuburi x 6ml, Seboradin extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre remedii cosmetice care care stimulează intens creșterea parului:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,55


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

În acest prospect găsiți: Ce este Ser Fitocell și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Ser Fitocell; Compoziție Ser Fitocell; Cum să utilizați Ser Fitocell; Reacții adverse posibile si contraindicatii Ser Fitocell.


Ser Fitocell Seboradin pareri forumuri regenerarea parului

Ce este Ser Fitocell, 15 tuburi x 6ml, Seboradin


Serul FitoCell este un ser de ultima generație, cu un conținut ridicat de extract de celule stem din plante PhytoCellTec TM Malus Domestica, care stimulează intens creșterea parului.

Prin utilizarea regulata a tratamentului, parul devine mai puternic, dens, plin de strălucire, capătă un aspect sănătos, este mai rezistent la deteriorare, mai usor de pieptănat, iar căderea este redusa semnificativ.

Tratamentul întârzie si nivelează îmbătrânirea parului prin protejarea longevității celulelor stem umane aflate în foliculul de par.

Celulele stem reprezinta unicul tip de celule in organism, care au capacitatea de a se reînnoi. 

In tratamentul Seboradin FitoCell au fost utilizate celule stem inovatoare, din plante, PhytoCellTecTM Malus Domestica, provenite din mar elvețian. 

Testele științifice au constatat ca influențează in condiții de siguranță si pozitiv celulele stem umane, întârziind procesul de îmbătrânire. 

Folosirea celulelor stem din plante in tratamentul pentru par face ca acesta sa devina bogat, gros, puternic, rezistent la deteriorare, sa creasca mai repede si sa fie mai elastic.

Compoziție Ser Fitocell Seboradin


1. Preparat de generație nouă, conține extract din celule stem vegetale PhytoCellTecTM Malus Domestica – stimulează creșterea parului, întârzie procesul de îmbătrânire al acestuia.

2. Vitaminele B (B3, B6) si biotina întăresc firul de par si au un efect pozitiv asupra inhibării procesului de cădere.

3. Datorita conținutului ridicat de zinc, calciu si magneziu, extractul de alge roșii întărește parul, previne ruperea si pierderea excesiva a acestuia. Acest complex protector si hidratant, precum si mierea, hidrateaza intens si regenerează scalpul si parul.

4. Biotina inhiba pierderea parului si stimulează creșterea unor fire noi.

5. Extractul din cicoare energizează scalpul si parul, protejează împotriva acțiunii distructive a radicalilor liberi, este inhibitor al enzimei 5-alfa reductază responsabile pentru alopecia androgenica.

6. Uleiul de nuci braziliene reprezinta o sursa excelenta de vitamina F (NNKT), creeaza o bariera de protecție pentru lipidele aflate in par, are acțiune reparatorie si de reconstrucție.

7. D-Panthenol conferă elasticitate, volum, previne infoierea părului.

Mod de utilizare Ser Fitocell Seboradin


• Aplicați conținutul unui tub întreg pe scalp.

• Masați usor, timp de 2-3 minute.

• Nu clătiți!

• Masajul scalpului va îmbunătăți circulația sângelui si va permite ingredientelor active sa hrănească si sa consolideze foliculii si rădăcinile firelor de par.

• Se recomanda utilizarea produsului zilnic, seara. Datorită conținutului ridicat de ingrediente active naturale, parul poate părea încărcat si rigid.

• Cu toate acestea, nu afectează eficacitatea tratamentului.

• Se recomandă spălarea părului cu Seboradin FitoCell dimineața si coafarea acestuia ca de obicei.

• Pentru a obține cele mai bune rezultate, utilizați conținutul de 1 tub pe zi, timp de cel putin 3 luni.

• Se recomanda utilizarea tratamentului complet, cu șampon si masca Seboradin FitoCell.

MAI POTI CITI