STRATADERM Gel păreri forumuri. Strataderm prospect, beneficii, compoziție, utilizare și contraindicații

Părerea recenziilor despre Strataderm - gel pentru tratamentul cicatricelor extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre Contractubex sau Strataderm și Strataderm substanță activă:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,55


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

În acest prospect găsiți: Ce este Strataderm gel și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Strataderm gel; Compoziție Strataderm gel; Cum să utilizați Strataderm gel; Reacții adverse posibile si contraindicații Strataderm gel.


pareri strataderm gel forum tratamentul cicatricilor anormale

Ce este Strataderm gel și pentru ce se utilizează


Strataderm este un gel semi-ocluziv din silicon transparent medical, destinat tratamentului profesional al cicatricilor anormale, inclusiv de tip hipertrofic si cheloid.

Strataderm gel înmoaie si netezește cicatricile reducând senzația de mâncărime si disconfort cauzate de acestea, precum si reducerea roșeții sau a decolorării pielii. 

Gelul Strataderm a fost conceput pentru toate tipurile de cicatrici, inclusiv cele rezultate din intervenții chirurgicale, traume, plăgi cronice, arsuri, mușcături, acnee, fiind compatibil cu orice tip de piele inclusiv cu pielea foarte sensibila si pielea copiilor.

Beneficii Strataderm gel

- tratament eficient pentru cicatricile hipertrofice si cheloide (noi si vechi, dar nu mai vechi de 2 ani)

- previne apariția cicatrizării anormale, in special la persoanele cu risc

- poate fi utilizat si in timpul sarcinii sau alăptării.

- utilizează o noua tehnologie de polimeri siliconici care ii oferă un grad de aderenta si ocluziune mai mare la nivelul cicatricelor, sporind eficienta tratamentului.

- eficienta demonstrata in numeroase studii clinice

- are profil de tolerabilitate ridicat - poate fi folosit de persoane cu pielea sensibila sau capiii mici

- reduce pruritul, eritemul si durerea de la nivel local

- uniformizează coloritul cicatricilor

- remodelează cicatricile in relief

Compoziție Strataderm Gel


• Polidimetilsiloxan, 

• Siloxan, 

• Alchil Metil Silicon

Mod de utilizare Strataderm Gel 


Asigurati-va ca zona este curata si uscata. Aplicați un strat foarte fin de Strataderm pe cicatrice si lăsați sa se usuce.

Strataderm necesita aplicarea o data pe zi sau de doua ori pe zonele expuse ori in funcție de indicațiile medicului specialist.

Pentru rezultate optime Strataderm trebuie sa rămână in mod continuu in contact direct cu pielea (24 orezi).

Daca este aplicat corect, Strataderm se usucă in 3-4 minute. In caz ca procesul de uscare durează mai mult, probabil ati aplicat prea mult. 

Îndepărtați excesul cu un tampon, pentru a permite continuarea procesului de uscare .

După uscarea gelului, se pot aplica peste Strataderm produse cosmetice cu factor de protecție solara, bandaje sub presiune sau mulaje.

Reacții adverse și contraindicații Strataderm Gel 


Strataderm nu trebuie aplicat pe plăgi deschise sau arsuri de gradul III. Strataderm nu trebuie aplicat la nivelul ochilor sau in contact cu membranele mucoase.

Strataderm nu trebuie aplicat peste alte tratamente topice fără consultarea in prealabil a medicului specialist. In caz ca nu este complet uscat, 

Strataderm poate păta hainele. In caz de iritație a pielii, întrerupeți tratamentul si cereți sfatul medicului specialist. A nu se lăsă la îndemâna copiilor.

MAI POTI CITI