URIFAST plicuri păreri forumuri. Urifast cistită prospect, beneficii, compoziție, mod utilizare și contraindicații

Părerea recenziilor despre Urifast pliculețe pentru cistită Bionika extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturiste pentru tratamentul eficient al cistitelor fără efecte adverse:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,49


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri urifast pliculete forum costita remedii naturale


În acest prospect găsiți: Ce este Urifast și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Urifast; Compoziție Urifast; Cum să utilizați Urifast; Reacții adverse posibile si contraindicatii Urifast.

Ce este și pentru ce se folosește Urifast Bionika


URIFAST pliculețe este un supliment alimentar ce conține D-manoză 1500mg și ExocyanTM – extract concentrat pur standardizat de Merișor-canadian.

Ușor de administrat, Urifast pliculețe se dovedește a fi soluția naturală perfectă, deoarece are un efect antibiotic natural, dar poate fi administrat și în paralel cu tratamentul clasic cu antibiotice în infecțiile determinate de bacteria E.coli.

BENEFICII

• Atenuează rapid simptomele (30-60 de minute) și previne recidivele

• Asigură dozele optime studiate clinic de D-manoză și proantocianidine (PACs)

• Ingredientele naturale acționează complementar și se potențează reciproc

• Contine ExocyanTM CRAN 50 S – extract concentrat pur de Merișor-canadian 100% cu un conținut standardizat de 36mg proantocianidine tip A (PACs)

• Poate fi utilizat împreună cu antibiotice, însă are și efect de antibiotic natural


Compoziție Urifast


♦ D-Manoză 1.500 g

♦ Exocyan CRAN 50 S0.072* g

Cele două ingrediente active acționează complementar și se potențează reciproc:

D-manoza se leagă de fimbriile de tip 1 ale E. Coli. Facilitează eliminarea bacteriilor (E.Coli) din tractul urinar în prima oră după administrare.

PACs – proantocianidinele de tip A –  blochează și fimbriile tip P  neafectate de D-manoză, ceea ce asigură un dublu efect protector, cu acțiune imediată care se menține și pe termen lung.  Pe lîngă efectul antiaderent şi bactericid asupra  E. Coli, extractul concentrat pur de Merișor- canadian asigură și un puternic efect antioxidant.

Mod de administrare Urifast


Adulți, 1 plic pe zi, dizolvat în 100 ml de apă rece

Reacții adverse și contraindicații Urifast


Urifast pliculețe poate fi utilizat împreună cu majoritatea suplimentelor alimentareși medicamentelor. Înainte de a utiliza Urifast consultați specialistul. 

Copiii și femeile însărcinate pot consuma produsul numai cu acordul medicului sau farmacistului.


MAI POTI CITI