YOUTHFUL ISLAND Green Tea Essence păreri forumuri. YOUTHFUL ISLAND prospect, beneficii, compozție și efecte secundare.

Părerea recenziilor despre YOUTHFUL ISLAND Green Tea Essence extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre pastile de slăbit youthful island, Youthful island green tea essence opinie, Insula tineretii plafar

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,53


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

În acest prospect găsiți: Ce este YOUTHFUL ISLAND Green Tea Essence și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați YOUTHFUL ISLAND Green Tea Essence; Compoziție YOUTHFUL ISLAND Green Tea Essence; Cum să utilizați YOUTHFUL ISLAND Green Tea Essence; Reacții adverse posibile si contraindicatii YOUTHFUL ISLAND Green Tea Essence.

Ce este YOUTHFUL ISLAND Green Tea Essence și pentru ce se utilizează


YOUTHFUL ISLAND Green Tea Essence – capsule este utilizat cu succes în medicina tradițională chineză şi cu efecte dovedite în medicina modernă. 

pareri YOUTHFUL ISLAND Green Tea Essence pastile de slabit chinezesti

Efectele sale sunt reconfirmate de cercetări efectuate în ultimii 20 ani, în toată lumea, bazate pe studii biochimice şi farmacologice pentru extractele vegetale componente. 

Calitatea ridicată şi eficacitatea produsului sunt asigurate de utilizarea celor mai avansate procedee biotehnologice, care conservă principalele ingrediente active

Compoziție YOUTHFUL ISLAND Green Tea Essence


Ingrediente/capsula (497mg): 

♦ 320mg extract concentrat din frunze de Ceai verde – green tea essence (Camellia sinensis), 

♦ gelatină (capsulă) 

♦ 80 mg extract vegetal (pârți egale din semințe de Coix lachryma-jobi var. ma-yeun, Cafea (Coffea arabica), fructe de păducel (Crataegus pinnatifida) şi rădăcină de Salvia (miltiorrhiza).

Semen Coicis favorizează diureza când există edeme, ajută în durerile articulare şi contracturile musculare, susţine tranzitul intestinal, ajută la menţinerea tonusului muscular.

Extractul de Salvia miltiorrhiza poate să scadă crampele abdominale, ajută în indigestie şi aerofagie.
Prin acțiunea lor sinergică, ingredientele contribuie la metabolismul lipidic normal şi la menținerea greutății corporale normale.

Prin flavonoidele pe care le conține, păducelul ajută la funcționarea normală a aparatului cardiovascular şi la menținerea valorilor normale ale presiunii arteriale. În plus, păducelul contribuie la menţinerea sănătăţii psihice.

Cafeina conținută în ceaiul verde şi în cafea ajută la stimularea sistemului nervos; protejează organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi(anti-oxidantă); ajută la creșterea tonusului general. Poate să împiedice absorbția colesterolului exogen, favorizând eliminarea lui.

Mod de administrare YOUTHFUL ISLAND Green Tea Essence


Doar pentru adulți: cu apă călduță, câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi, dimineața şi la prânz. 

Reduceți administrarea treptat, înainte de a ajunge la greutatea normală. 

Asociați cu dieta hipocalorică. Poate fi utilizat pe perioade mai lungi.

Reacții adverse și contraindicații YOUTHFUL ISLAND Green Tea Essence


Nu s-au semnalat efecte secundare după utilizare îndelungată.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se administra în timpul sarcinii sau alăptării. 

Acest produs este un supliment alimentar şi nu înlocuiește o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos, o dietă diversificată şi echilibrată (dar redusă în calorii) şi un program adecvat de exerciţii fizice. 

Conţine cafeină. A se consuma cu prudență după orele 17,00. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic (maximum 4 capsule). 


MAI POTI CITI