APIVITA Hair Balsam fortifiant păreri forumuri. Apivita balsam cu cătină și dafin prospect, compoziție, beneficii și mod de utilizare.

Părerea recenziilor despre APIVITA hair balsam fortifiant cu  extract din cătină și dafin extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre a folosit cineva Apivita Balsam împotriva căderii părului la femei:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,58


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează APIVITA hair balsam fortifiant cu  extract din cătină și dafin; Compoziție APIVITA hair balsam fortifiant cu  extract din cătină și dafin; Cum să utilizați APIVITA hair balsam fortifiant cu  extract din cătină și dafin;Reacții adverse posibile si contraindicații APIVITA hair balsam fortifiant cu  extract din cătină și dafin.

pareri PIVITA hair balsam fortifiant cu catina si dafin forum caderea parului la femei

Ce este APIVITA hair balsam fortifiant cu  extract din cătină și dafin și pentru ce se utilizează


Îți cade părul? Încearcă APIVITA hair balsam fortifiant cu  extract din cătină și dafin. Îți restabilizează volumul, strălucirea și netezimea părului de la prima utilizare. 

Datorita extractului de cătină, acest balsam de par revigorează parul si-l ajuta să-și păstreze sănătatea si rezistenta. 

Îmbogățit cu cu extract de dafin si miere de cimbru hidratează si hrănește parul, fără a-l îngreuna. 

Cu complexul Apishield HS, parul este protejat de efectele stylingului, prevenind ruperea parului si vârfurile despicate.

Compoziție APIVITA hair balsam fortifiant cu  extract din cătină și dafin


HIPPOPHAE TONIC COMPLEX și dafin. 

Complexul HIPPOPHAE TONIC este un complex inovator activ, dezvoltat în laboratoarele APIVITA, ce și-a dovedit eficacitatea în ciclul de viață al părului. 

89% ingrediente naturale.


Mod de administrare APIVITA hair balsam fortifiant cu  extract din cătină și dafin


Aplică-l pe păr, lasă-l să acționeze 2-3 minute după șamponare și clătește foarte bine.

VEZI AICI PREȚURILE ÎN FARMACIE

Reacții adverse și contraindicații APIVITA hair balsam fortifiant cu  extract din cătină și dafin


A se evita contactul cu ochii.

Numai pentru uz extern. Testat dermatologic.


MAI POTI CITI