ARTELAC REBALANCE picături oftalmice păreri forumuri. Artelac Rebalance prospect, beneficii, mod utilizare și contraindicații

Părerea recenziilor despre Picături oftalmice Artelac Rebalance, 10 ml, Bausch Lomb extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre Artelac Rebalance valabilitate, Artelac rebalance catena, Artelac rebalance rcp:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,44


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri forum Picaturi oftalmice Artelac Rebalance, 10 ml


În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Picături oftalmice Artelac Rebalance; Compoziție ; Cum să utilizați ;Reacții adverse posibile si contraindicații Picături oftalmice Artelac Rebalance.

Ce este ARTELAC REBALANCE picături oftalmice și pentru ce se utilizează

Artelac Rebalance este medicamentul cel mai potrivit pentru calmarea și reducerea simptomelor persistente de ochi uscat cauzate de deficitul lacrimal cronic. 

Deficitul lacrimal cronic poate fi cauzat de o serie de factori care include inflamarea și disfuncția glandei lacrimale, a pleoapelor și deficiențe senzoriale și/sau slaba calitate a lacrimilor. 

În cazul în care unul sau mai mulți dintre acești factori vă compromit lacrimile, rezultă un dezechilibru al peliculei lacrimale și o cascadă de semne și simptome neplăcute, inclusiv: inflamarea suprafeței ochilor, roșeață, senzația de arsură, uscăciune sensibilitate la lumină, senzația de oboseală, de nisip în ochi și de durere, care, netratate, pot duce la inflamare pe mai departe și deteriorarea corneei. 

De asemenea, unele medicamente (cum ar fi pilule, antihistaminice, beta-blocante, antispastice, diuretice), anumite boli și conservanții din unele picături pentru ochi (precum clorura de benzalconiu, tiomersal) pot juca un rol semnificativ în apariția uscăciunii oculare și a leziunilor corneene. 

Din cauza naturii complexe a disfuncției lacrimale, tratamentele dunt limitate; totuși, Artelac Rebalance este conceput cu componente multiple pentru a asigura calmare de lungă durată în cazul ochiului uscat prin suplimentarea peliculei lacrimale naturale cu componente esențiale pentru o bună funcționare.

Picăturile oftalmice Artelac Rebalance ajută la oprirea simptomelor în cascada de uscăciune a ochiului, lubrifiază ochiul și îi protejează suprafața.

Compoziție ARTELAC REBALANCE Picături oftalmice Artelac Rebalance, 10 ml


♦ 0.15% acid hialuronic (hialuronat de sodiu), 

♦ 0.5% polietilen glicol 8000 (PEG 8000), 

♦ clorura de potasiu, clorura de calciu, clorura de magneziu, clorura de sodiu, 

♦ Vitamina B12, 

♦ apa sterila, acid boric 

♦ Oxyd (un conservant usor care se transforma in apa, oxigen si sare la suprafata ochiului).

Mod de utilizare ARTELAC REBALANCE picături oftalmice


Tratamentul stărilor de ochi uscat impune un regim individual care depinde de gravitatea și intensitatea simptomelor. 

Aplicați 1 picătură de Artelac Rebalance pe ochi de 3-5 ori pe zi, mai des dacă este nevoie. Artelac Rebalance pot fi utilizate în fiecare zi de câte ori este nevoie.

Spălați-vă mâinile înainte de a utiliza acest produs.

1. Înainte de fiecare utilizare, scoateți capacul de protecție de la capătul flaconului. Asigurați-vă că vârful flaconului nu atinge degetul.

2. Înclinați-vă ușor capul înapoi și coborâți ușor pleoapa inferioară cu mâna liberă și țineți flaconul vertical deasupra ochilor cu picurătorul orientat în jos. Apoi, apăsați ușor sticla pentru a elibera o picătură.

Evitați contactul cu ochii sau cu degetele de pe partea superioară a flaconului pentru a preveni eventualele contaminări ale soluției.

3. Închideți capacul după fiecare utilizare.


Reacții adverse și contraindicații Picături oftalmice Artelac Rebalance, 10 ml


Nu folosiți acest produs dacă sunteți hipersensibil la oricare dintre ingrediente.

Dacă aveți dureri oculare persistente, modificări de acuitate vizuală, roșeață sau iritare a ochilor, opriți utilizarea produsului și consultați medicul înainte ca afecțiunea să se înrăutățească.

Aruncați orice soluție rămasă la 2 luni de la deschidere.


MAI POTI CITI