Avène CLEANANCE COMEDOMED păreri forumuri beneficii, compoziție, mod de utilizare, când se utilizează

Părerea recenziilor despre Avène Cleanance Comedomed produs concentrat pentru ingrijire impotriva imperfectiunilor pielii cauzate de acnee extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre tratamente specializate pentru acneea de tip 1 si 2:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,51


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Avène Cleanance Comedomed pareri forumuri tratamente acnee

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Avène Cleanance Comedomed; Compoziție Avène Cleanance Comedomed; Cum să utilizați Avène Cleanance Comedomed ;Reacții adverse posibile si contraindicatii Avène Cleanance Comedomed.

Ce este Avène Cleanance Comedomed și pentru ce se utilizează


Cleanance Comedomed este indicat în special pentru tenul cu tendință acneică, cu pete și puncte negre. Pentru adolescenți de minimum 12 ani, adulți

Astfel, are rolul de a ameliora imperfecțiunile si de a matifia pielea, de a regla hiperproductia de sebum, minimizând riscul reacțiilor alergice. 

Este un produs non-comedogenic, ce poate fi folosit si pe tenul sensibil cu tendință acneică.

Reduce petele și punctele negre existente deja și limitează apariția noilor imperfecțiuni prin efectul comedo-revers, anti-imperfecțiuni și anti-recurență.

BENEFICII

• Previne formarea punctelor negre

• Elimină luciul nedorit

• Elimină simptomele acneei

• Se absoarbe rapid

• Eficacitate dovedită după 7 zile.

Compoziție Avène Cleanance Comedomed


Comedoclastin: ingredient activ pe bază de plante, obținut din extract din semințe de armurariu, cu proprietăți brevetate, care acționează direct la sursă pentru a reduce petele și a limita reapariția acestora. 

Apa Termală Avène: ingredient activ unic și natural, care oferă toate proprietățile sale calmante și anti-iritante.


Mod de utilizare Avène Cleanance Comedomed


Se aplică dimineața și / sau seara cu mișcări circulare, pe fața și pe gâtul curat, se masează ușor.

Când se utilizează: ziua și noaptea.

Poate fi utilizat ca o bază bună pentru machiaj.

Reacții adverse și contraindicații Avène Cleanance Comedomed


Nu se cunosc.

MAI POTI CITI