BALSAM Puterea Calului cu Nămol Herbavit păreri forumuri. Balsam Puterea Calului cu Nămol prospect, beneficii și contraindicații.

Părerea recenziilor despre Balsam Puterea Calului cu Nămol 500 ml Herbavit extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturiste pentru tratamentul luxațiilor și entorselor:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,48


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri forum balsam puterea calului cu namol herbavit

În acest prospect găsiți: Ce este Balsamul Puterea Calului cu Namol și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Balsamul Puterea Calului cu Nămol; Compoziție Balsamul Puterea Calului cu Namol; Cum să utilizați Balsamul Puterea Calului cu Nămol; Reacții adverse posibile si contraindicatii Balsamul Puterea Calului cu Nămol.

Ce este Balsamul Puterea Calului cu Nămol 500 ml Herbavit  și pentru ce se utilizează


Balsamul Puterea Calului cu Nămol Herbavit, 500 ml are in compoziție extracte de plante medicinale ce au efect calmant, relaxant si răcoritor, ajuta la circulația sângelui si este de ajutor in cazul simptomelor musculoscheletice, luxațiilor si entorselor. 

Îmbogățit cu extract de nămol Balsamul Puterea Calului are rol de calmare si regenerare celulara precum si de îmbunatățire a funcționarii lor.

Poate fi utilizat pentru toate tipurile de piele.

Compoziție Balsamul Puterea Calului cu Namol


Aqua, Glycerin, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol (and) Methylparaben (and) Ethylparaben (and) Propylene Glycol, PEG-40,  Hidrogenated Castor oil, Carbomer, Peat Sludge Extract, Camphor, Menthol, Sodium hydroxide, Parfum, Chamomilla Recutita Flower Extract,  Aloe Barbadesis leaf extract, Sodium Chloride (Maris Sal), Harpagophytum Procumbens Extract, Aesculus Hippocastanum Extraxt, Montmorillonite, CI 19140, CI 18050, CI 20285, CI 42090, d-Limonen.

Mod de utilizare Balsamul Puterea Calului cu Namol


Se aplica pe suprafața dorita  si se masează ușor până intră în piele.Reacții adverse și contraindicații Balsamul Puterea Calului cu Nămol


Numai pentru uz extern.

A nu se folosi pe răni deschise, în jurul ochilor, gurii si mucoaselor.


MAI POTI CITI