Beneficiile gargarei cu Apă Oxigenată apreciate pozitiv în părerile de pe forumuri. Precauții și efecte adverse.

Este adevărat că apa oxigenată utilizată necorespunzător are o serie de efecte secundare și contraindicații de care trebuie să țineți seama, însă în părerile de pe forumuri Apa oxigenată este apreciată pozitiv datorită numeroaselor sale beneficii.

Înainte de a vedea care sunt beneficiile gargarei cu apă oxigenată sa aruncăm o privire asupra precauțiilor de care trebuie să țineți seama.

Înghițirea accidentală a peroxidului de hidrogen poate afecta țesuturile gâtului și poate arde organele digestive.

Chiar și în doze mici, ingerarea apei oxigenate poate provoca dureri stomacale.

Apa oxigenată trebuie diluată înainte de utilizare. Însă... în concentrații mai mari de 0,5%, peroxidul de hidrogen poate vătăma țesuturile intra-orale, iar în concentrații mai mici de 0,5% nu este eficient.

pareri beneficii gargara cu apa oxigenata

Principalele beneficii ale gargarei cu apă oxigenată

Gargara cu apă oxigenată restabilește sănătatea orală

Apa Oxigenată (Peroxidul de hidrogen) este un puternic dezinfectant care vă poate ajuta să vă împiedicați aftele și alte răni mici în gură să nu se infecteze, ceea ce îi ajută să se vindece și mai repede.

Cercetările clinice au arătat că apa oxigenată ajută la reducerea inflamației gingiilor atunci când este utilizată împreună cu periajul obișnuit și folosirea aței dentare.

Pentru a profita la maximum de beneficiile pentru sănătatea bucală a apei oxigenate, asigurați-vă că îl învârtiți în jurul gurii în timp ce faceți gargară, astfel încât să ajungă și la dinții și gingiile din față.

Gargara cu apă oxigenată calmează rapid durerile de gât

Gargară cu apă oxigenată ajută în cazul durerilor de gât în ​​mai multe moduri. Peroxidul de hidrogen are reale și puternice proprietăți antibacteriene. 

Vă poate ajuta corpul să lupte împotriva infecțiilor bacteriene care cauzează adesea dureri în gât.

Atunci când mucusul din gură intră în contact cu peroxidul de hidrogen, creează o spumă. Această spumă face mucusul mai puțin lipicios și mai ușor de drenat. 

De asemenea, gargara cu apă oxigenată poate ajuta la slăbirea mucusului din gât, care poate provoca iritații și dureri.

MAI POTI CITI