Bio-CAROTEN E 390mg, 30 capsule, Pharma Nord păreri forumuri, prospect, beneficii, mod de utilizare și contraindicații

Distribuție păreri  Bio-CAROTEN E 390mg capsule moi Pharma Nord, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru :

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,55

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Bio-CAROTEN E 390mg; Compoziție Bio-CAROTEN E 390mg; Cum să utilizați Bio-CAROTEN E 390mg; Reacții adverse posibile si contraindicatii Bio-CAROTEN E 390mg.

pareri forumuri Bio-CAROTEN E capsule moi Pharma Nord

Ce este Bio-Caroten + E 390mg x 30cp

Bio-Caroten+E conține un amestec de beta-caroten si vitamina E naturala. Beta-carotenul si vitamina E sunt amestecate intr-o matrice de ulei, matrice care păstrează amestecul stabil si creste biodisponibilitatea produsului. 

Studiile documentează faptul ca beta-carotenul sub forma de supliment are o biodisponibilitate mai mare decât atunci când il ingeram din legume.

Beta-carotenul este o carotenoid ace aparține unui grup de coloranți vegetali galbeni-rosii si este cel care da morcovilor culoarea portocalie. Acesta este o substanța liposolubila si are nevoie de prezenta grasimilor pentru a putea fi absorbit in organism la nivelul intestinului subțire. 

Beta-carotenul este si o pro-vitamina si poate fi convertit in vitamina A atunci cand organismul are nevoie. Beta-carotenul produs prin sinteza chimica este folosit ca si colorant alimentar.

BENEFICII Bio-CAROTEN E 390mg

♦ Betacarotenul (vitamina A)

Contribuie la menținerea sănătății pielii și menținerea sănătății membranelor mucoase
Contribuie la menținerea vederii normale
Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar
Contribuie la metabolismul normal al fierului
Contribuie la procesul de diferențiere celulară

♦ Vitamina E

Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

Bio-Caroten+E conține vitamina E naturala sub forma d-a-Tocoferol, cel mai activ tip de vitamina E din organism. Pentru o absorbție optima, 

Bio-Caroten+E ar trebui ingerat împreună cu alimentele. Efectul principal al vitaminei E este acela de antioxidant. 

El se manifesta prin protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, prin inhibarea oxidării acizilor grași nesaturați. 

Vitamina E sprijină protecția celulelor organismului împotriva stresului oxidativ. Nevoia de vitamina E este direct proporțională cu ingestia de acizi grași polinesaturati.

Compoziție Bio-CAROTEN E 390 mg capsule moi Pharma Nord

• Beta-caroten 6 mg 125%

• 2 Vitamina E (d-a-Tocoferol) 10 mg 83%

DZR = Doza Zilnica Recomandata.

Mod de administrare Bio-CAROTEN E 390 mg

1 capsula pe zi sau după recomandarea medicului.

Nu depășiți doza zilnica recomandata.

Capsulele trebuie înghițite întregi si administrate in timpul mesei sau după o masa la care se consuma grăsimi.

Reacții adverse și contraindicații Bio-CAROTEN E 390 mg

La administrarea a 3 sau mai multe capsule pe zi, pielea poate căpăta o nuanță asemănătoare bronzului.

Folosirea dozelor mari pe perioade lungi de timp (5 sau mai multe capsule pe zi) nu este recomandata pentru fumătorii înrăiți.

Femeile gravide si cele care alăptează, precum si persoanele care iau medicamente, trebuie sa ceara avizul medicului înainte de administrarea suplimentelor alimentare.

MAI POTI CITI