CARPICON S supozitoare păreri forumuri, prospect, compoziție, efecte, si unde se introduc

Părerea comentariilor despre Carpicon S supozitoare 10 g, Romdan extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre Efecte supozitoare carpicon, Unde se bagă carpicon, Carpicon supozitoare unde se introduc, Carpicon supozitoare în sarcină:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Păreri Negative- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,55


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem informații despre recenzii care nu au fost niciodată publicate.

Distributie pareri si comentarii Carpicon S supozitoare 
  • Utilitatea suplimentului: 4,38 din 5
  • Funcționează suplimentul cum este descris: 4,33 din 5
  • Este suplimentul ușor de administrat: 4,00 din 5
  • Este suplimentul de calitate bună: 4,46 din 5
  • Este suplimentul orientat spre cineva ca mine: 4,35 din 5
  • Au avut altii o experiență buna cu suplimentele Romdan 4,46 din 5

În acest prospect găsiți informații despre: Cum și pentru ce se utilizează CARPICON S supozitoare ; Înainte să utilizați CARPICON S supozitoare ; Compoziție ; Cum să utilizați ; Reacții adverse posibile si contraindicații .

Ce este și pentru ce se utilizează CARPICON S supozitoare


Referențialul electric încadrează aceste principii active atât în grupa proprietăților calmante și relaxante, cât şi în a celor tonice şi stimulante. 

pareri supozitoare carpicon s unde se baga

Datorită acestor proprietăți, produsul poate fi administrat în zona ano - rectală si genitală ca antiinflamator, antieritematos, calmant, antiseptic, cicatrizant, ca adjuvant în tratarea anexitelor acute şi cornice, chisturilor ovariene, cistitelor, hemoroizilor interni şi externi, prostatitelor, fisurilor anale.

Carpicon S conține extract uleios de răşină de conifere, ceară galbenă si unt de cacao substituent.â

Principiile active sunt reprezentate de complexul fitochimic conținut în uleiul volatil din extractul uleios din răşina de conifere, având drept componente principale terpenele, aldehide, esteri terpenici şi sesquiterpene, acizi rezinici. 

Compoziție


Extract de propolis, extract uleios din rășină de conifere, ceara de albine, apilarnil, păstură, ulei de palmier (grăsimi vegetale).

Mod de administrare CARPICON S supozitoare


La femei: 2 supozitoare pe zi introduse intra-rectal, administrate din ziua a 5-a pana in ziua a 19-a a ciclului menstrual, dar nu mai mult de 6 luni consecutive;

La bărbați: 2 supozitoare pe zi care se introduc intra-rectal, administrate pana la dispariția simptomelor, dar nu mai mult de 6 luni consecutive;

2-3 supozitoare pe zi, in caz de crize hemoroidale, fistule sau fisuri anale.

Reacții adverse și contraindicații


A nu se utiliza de persoanele care au alergie la unul dintre ingrediente.

Cum și de unde cumperi   la cel mai bun prețSpecialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.


MAI POTI CITI