De unde se DESCARCĂ Adeverința de vaccinare anti-COVID pdf în format electronic

În curând. Adeverința de Vaccinare împotriva coronavirus-ului va fi disponibilă și în format electronic pdf și va putea fi descărcată din Registrul electronic național al vaccinărilor.

Anunțul oficial privind posibilitatea descărcării în format pdf a Adeverinței de vaccinare anti-COVID  a fost făcut col. dr. Valeriu Gheorghiță.

Fiecare persoană care a fost vaccinată cu cele două doze să poată să-și descarce adeverința de vaccinare, în format electronic, direct din Registrul electronic național al vaccinărilor. 

Practic, persoana vaccinată împotriva coronavirus-ului își introduce câteva date de siguranță și poate să își descarce această adeverință, a anunțat coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID.

Astfel, adeverința de vaccinare anti-COVID se poate obține accesând linkul adulti.renv.ro, iar utilizatorul trebuie să apese pe butonul „OBȚINEȚI ADEVERINȚA ELECTRONICĂ DE VACCINARE”.

de unde se descarca adeverinta de vaccinare covid 19 pdf electronic


Moment după care se va deschide o notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, cu care doritorul trebuie să fie de acord, pentru a fi trimis la pagina de autentificare cu CNP și număr de telefon.

UPDATE! În opt municipii din România unde rata de infectare este mai mare de 4,5 la mia de locuitori se vor putea programa pentru vaccinarea împotriva COVID și persoanele aflate în cea de a treia etapă, adică populația generală, a anunțat marți președintele Comitetului de coordonare a vaccinării, medicul Valeriu Gheorghiță.

Timiș rămâne marți 9 martie 2021 pe primul loc în topul infectărilor, cu o incidență a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori de 5,19, în ușoară scădere însă față de ziua precedentă când indicele era de 5,43. 

În zona roșie rămân Ilfov, cu 3,61, Cluj, cu 3,29 în scădere de la 3,39, și Brașov cu 3,13 în scădere față de 3,24. În București se înregistrează o ușoară creștere față de ziua precedentă, cu o rată de infectare de 3,16 față de 3,04.


MAI POTI CITI