DIETA GM: cunoașteți totul despre regimul de SLĂBIRE care promite pierderea în greutate în doar 7 zile

Părerea comentariilor despre Dieta GM (General Motors) extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre Dieta indiana 4 săptămâni, am slăbit 6 kg in 2 săptămâni, dieta de slăbit 10 kg într-o săptămână este un pozitivă și arată încrederea și anticiparea persoanelor care au urmat acest regim de slăbire.

Dieta GM înseamnă dieta General Motors, care pretinde că ajută la pierderea în greutate - până la 15 kilograme sau 6,8 kg - în doar o săptămână.

Cum funcționează Dieta General Motors (GM)


Se știe că dieta GM a fost formulată în General Motors Corp în 1987, pentru a rezolva problemele de greutate și sănătate cu care se confruntă angajații săi. 

A fost testată pe teren la Centrul de Cercetare John Hopkins și apoi aprobată pentru distribuire de către consiliul de administrație al GM Corp.

pareri deita gm slabeste in 7 zile efecte secundare si contraindicatii

Planul de dietă GM funcționează pe furnizarea de substanțe nutritive simple pentru arderea caloriilor într-un program de șapte zile care ar permite pierderea în greutate, detoxifierea corpului și oferirea de beneficii pentru curățarea corpului. 

Dieta GM susține că se concentrează pe a mânca „cu înțelepciune” mai degrabă decât pe „a muri de foame”.

Plan alimentar Dieta MG


Dieta MG poate fi atât vegetariană, cât și non-vegetariană - în timp ce dieta rămâne aceeași pentru ambele grupuri în primele patru zile, ea se modifică în funcție de preferințele alimentare în ziua 5,6 și 7. Iată o scurtă privire asupra planului de dietă:

♦ În ziua 1, puteți mânca dulciuri și fructe ascuțite, cum ar fi pepenii, pentru a vă menține plin pentru o lungă perioadă de timp. Alte fructe includ căpșuni, mere, watemelon și melon.

♦ În ziua 2, puteți consuma toate legumele, cum ar fi salată, roșii, varză, ceapă, varză, anghinare, spanac, broccoli și limitați cartofii doar la micul dejun.

♦ Ziua 3 constă atât din fructe, cât și din legume. Aceasta este ziua în care corpul tău începe să piardă grăsime în bucăți. Glucidele complexe din fructe vă ajută să vă mențineți energizați și să vă concentrați. Alegeți o salată, legume fierte și apă abundentă pentru a vă menține corpul hidratat .

♦ În ziua 4, se recomandă supa, dar se consumă mai multe banane și lapte. „8 banane de dimensiuni medii și 3 pahare de lapte degresat trebuie consumate pe parcursul zilei.

♦ Ziua 5 este momentul în care puteți alege doar un singur produs dintre pui, pește sau carne de vită. Acesta poate fi consumat în două mese împreună cu șase roșii. Vegetarienii pot înlocui carnea cu brânză de vaci sau orez brun, pe lângă roșii.

♦ În ziua 6, se recomandă carne (sau brânză de vaci) și legume fără roșii.

♦ În ziua 7, ultima zi, trebuie adăugate mai multe fructe și legume în dietă.

În afară de aceste alimente, dieta GM se concentrează pe consumul de apă suficientă - aproximativ șase până la opt pahare în fiecare zi.

Efecte secundare și contraindicații Dieta GM


Dietei GM îi lipsesc vitaminele și mineralele esențiale care vin odată cu consumul zilnic a unei varietăți de alimente sănătoase. 

În plus, majoritatea zilelor din întregul plan de dietă oferă cantități mici de proteine, lucru care, susțin cercetătorii, pot scădea pofta de mâncare și pot promova pierderea în greutate.

Mai mult, dieta GM nu poate duce decât la pierderea temporară în greutate. 

Odată ce planul de dietă GM a luat sfârșit, este probabil să luați din nou în greutate după ce vă reluați dieta normală


MAI POTI CITI