FIOLE Antimătreață Seboradin păreri forumuri, prospect, beneficii, compoziție și mod de utilizare

Părerea recenziilor despre Fiole Antimătreață, 14 fiole x 5,5ml, Seboradin extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre a scăpat cineva de mătreață cu Seboradin fiole antimătreață:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,55


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Fiolele Antimătreață Seboradin; Compoziție Fiolele Antimătreață Seboradin; Cum să utilizați Fiolele Antimătreață Seboradin;Reacții adverse posibile si contraindicatii Fiolele Antimătreață Seboradin.

pareri seboradin fiole antimatreata forum remedii une contra matretii la femei si barbati

Ce sunt Fiolele Antimătreață Seboradin și pentru ce se folosesc


Antimătreață Fiole Seboradin este un produs recomandat pentru par si scalp cu mătreață uscată sau grasă, pentru femei si bărbați. 

Tratamentul oprește dezvoltarea Pityrosporum Ovale (o ciuperca care este principala cauza a mătreții), elimina în mod vizibil semnele de mătreață si previne reapariția acesteia.

Eficacitatea sa a fost confirmata de un laborator de cercetare specializat independent printr-un test de autoevaluare sub control dermatologic.

Tratamentul Antimătreață Seboradin elimină in mod eficient simptomele de mătreață si previne reapariția acesteia. Elimină mâncărimea si calmează iritațiile, restabilește microflora adecvata a scalpului.

Compoziție Fiole Antimătreață Seboradin


♦ Dermosoft dacalact, un complex de origine naturala, care inhiba formarea mătreții, prin activitatea sa antifungică si antibacteriană. 

♦ Extractul de salcie are proprietăți anti-iritare si previne parul gras. 

♦ Uleiul de arbore de ceai are proprietăți antiinflamatorii si inhiba creșterea microbiana.

♦ Acidul salicilic are proprietăți exfoliante, antibacteriene si antifungice. 

♦ Extractul de pere si extractul de fructul pasiunii sunt bogate in acizi din fructe si protejează împotriva hiperkeratozei foliculare excesive.

♦ Extractul de Opuntia si mierea hidratează si formează un film protector care previne pierderea apei din scalp.

♦ Mierea este recomandata, in special, pentru îngrijirea parului, deoarece conferă strălucire, hidratează profund si îmbunătățește aspectul parului. 

♦ Extractul de cacao este bogat in flavonoide, îmbunătățește microcirculatia si are proprietăți anti-oxidative, întărind, astfel, scalpul si parul.

Mod de utilizare Fiolele Antimătreață Seboradin


Aplicați conținutul unei fiole întregi pe scalp si masați ușor, timp de aproximativ 2 minute.

Nu clătiți! Masajul scalpului va stimula circulația sângelui, va întări parul și va îmbunătăți absorbția substanțelor active din produs.

Se recomanda aplicarea zilnica, dimineața sau seara (in funcție de cât de des va spălați parul), pe parul uscat sau pe parul spălat si uscat cu un prosop.

Produsul nu îngreunează firul de par si nu-l face lipicios.

Efecte vizibile ale tratamentului după 7 zile.

Tratamentul este recomandat împreună cu șamponul Seboradin Antimatreață.

Reacții adverse și contraindicații Fiole Antimătreață Seboradin


Evitați contactul cu ochii.

Mirosul specific al produsului provine din extracte naturale active de plante. Acest miros dispare dupa uscarea parului.


MAI POTI CITI